čtvrtek 18. května 2017

Prkna ceník

Stavební prkna , stavební fošny. Nabízíme dřevěná prkna , a to buď smrková nebo borovicová. Máme let zkušeností, poradíme, přivezeme.


Prkna ceník

Zjistěte si aktuální cenu . Ceník stavebního řeziva. Nakupte si u nás dřevěný stavební materiál, jako jsou hranoly, fošny, latě a prkna. Prkna hoblovaná, plotovky Prkna.


Prodej laťí, prken a desek od metru do metrů. Hoblované prkno , x 1mm, délka m. Aktuální cení řeziva. Na této stránce najdete přehledné tabulky s ceníkem a rozměry našich nejžádanějších produktů – to jest prken , krovů, fošen, OSB desek, palubek, hoblovaných . Ceny v MOC skupině jsou s DPH ! Jedná se konkrétně o terasová prkna , která jsou vyrobena z modřínu. Níže naleznete orientační ceník naší dopravy, přesnou cenu však určujeme na základě . Držíme stálé skladové zásoby standardního sortimentu hranolů, fošen, latí a prken pro okamžitý odběr.


Prkna ceník

Jejich přehled naleznete v našem ceníku. Uvedené ceny jsou orientační - dle. Prodáváme obkladové palubky, dřevěné podlahy, terasy, lišty, latě, hranoly i stavební řezivo. Prvotřídní kvalita dřeva přímo z pily.


Dodáváme hranoly, fošny latě a další stavební řezivo pro vaši stavbu. Dodáváme pro zpracovatele a stavební firmy jehličnaté řezivo - fošny, desky, prkna , trámy, hranoly, střešní latě, vazby, sušíme řezivo. Dále vyrábíme palubky . Naším sortimentem jsou pak zejména stavební prkna , střešní latě, . Prodáváme úplný sortiment truhlářského řeziva, palubky, podlahová prkna , terasová prkna , spárovky, plotovky, OSB desky, hranoly KVH a lepené BSH. BOROVICE, SMRK, OŘEŠÁK. Tloušťka: - mm.


OSB desky, palubky, plotovky, latě, prkna , stavební řezivo, truhlářské řezivo,. Produkt, Rozměr, Cena za 1m³ vč. V jednotlivých kategoriích najdete přehledný ceník , kde jsou uvedeny ceny . Vzhledem k nestabilním cenám kulatiny Vám aktuální cenu rádi poskytneme telefonicky.


Možnost smluvní dopravy. Kompletní a ceník řeziva, latí, palivového dřeva, kůry, štěpky, pilin a úkonů spojených s. Do aktuálního ceníku řeziva můžete nahlédnout na této stránce, nebo si ceník můžete stáhnout. Truhlářské řezivo jehličnaté a listnaté, prkna , latě, hranoly.


Prkna ceník

CENÍK STAVEBNÍHO ŘEZIVA. Doprava Iveco (nosnost tuny) ‎: ‎1-1K. CENA bez DPH, CENA s DPH. Vybírejte z naší nabídky prken.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky