středa 31. května 2017

Primalex plus latte

Primalex plus latte

Barevná kombinace s odstínem latte pro váš interiér. V skutočnosti je Latte veľmi jemný a svetlý odtieň, ktorý sa hodí takmer všade. Nie je tak úplne teplým. Farby skladujeme pri bežnej izbovej teplote (na predajni), bez priameho slnečného žiarenia.


Uložiť na porovnanie. U nás najdete vše co hledáte pro svou stavbu, nebo svůj projekt. PRIMALEX PLUS barevný Latte kg. Dostupnost: Na objednání: u nás do 2-pracovních dnů. Technické parametry . Srovnejte ceny, přečtěte si.


Nákup bez rizika: dní na vrácení. Na maľovanie minerálnych. Odolnost proti otěru za. Primalex Plus farebný kg. Do obchodu Nakúpite v obchode efarby. Verkleidung mit Dielenbrettern. Konterlatten - imprägniert (ohne PCB). PE-Folie mit Armierung.


Primalex plus latte

Porovnanie cien tovarov v e-obchodoch. Nakupujte za najnižšie ceny. Popularitu si získava vďaka svojej výbornej . Dachfenster Fakro Termo Plus 78×1cm. Geländer – gerade Querlatten ohne Schmuck. Pre detailnejšie inforamace o cene sledujte . Barevn kombinace s odstnem latte pro v interir.


Vhodn pre nenron aplikcie. Současná receptura zachovává .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky