středa 17. května 2017

Hmota na otisky

Hmota na otisky

Doporučujeme vyzkoušet otisk ve chvíli, kdy dítě spí. Po vytvoření otisku můžete do hmoty připsat jméno a datum, kdy byl otisk pořízen. Doba schnutí může být . Kouzelné otisky 3D Memories S POTISKEM. Oznámení o narození miminka - pro otisky ručiček i nožiček a fotografii miminka. Otiskovací hmota je určena na otisk dětské nožičky či ručičky.


Hmota na otisky

Namíchat sádru není nic těžkého, stejně jako vyrobit hmotu, do které. VAŠICH DĚTIČEK MAMINKY budete potřebovat:Trpělivost, pevný nervy a ingredience na hmotu do které budete dělat otisk. Otisky nožiček a ručiček bez použití barev. Jednoduché, rychlé, zdravotně nezávadné a velmi detailní.


Rádi byste si na památku udělali otisk ručičky či nožičky vašeho dítěte a přemýšlíte, jak na to? Našli jsme různé možnosti, od kupovaných hmot po ty domácí. Zpět na Vychytávky Ládi Hrušky . Pořízení otisku tak zabere pouze několik minut. Pokud se vám otisk nepovede na první pokus, . Skusový blok na otisky zvukovodů.


Hmota na otisky

Obsah: 1g prášku, 1ml tekutiny, ml . Takto připravenou hmotu rozválejte a otiskněte do ní nožičku. Ořízněte kraje do tvaru, který chcete, a podřízněte od podložky. Otisk poté nechte volně vysychat . Nemusíte hmotu složitě připravovat, vše . Naši příbuzní to dělali do moduritu a mají ty otisky fakt krásný.


Práce se sádrovou hmotou. Jak dlouho sádrovou hmotu míchat? Sádrovou hmotu prosím míchejte důkladně tak, ať je celý barevný pigment dobře rozpuštěn – v . Cavex Outline- alginátová hmota s eugenolem pro funkční otisky. Váleček se strukturou lístků, jemné a efektrní provedení. Délka válečku 2xmm.


Na vyválenou hmotu hladkým válečkem nasad. Pro kompletní přehled o tomto stavu je třeba zajistit otisk situační,. Velmi rychle tuhnoucí alginátová otiskovací hmota pro ortodoncii. Dodáváme ve více barvách. Vhodná jako vánoční dárek.


Dostupnost: Skladem u výrobce. Hmota pro otisk ruky či nohy děťátka. Více barevných variant.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky