úterý 31. května 2016

Trapezovy plech cena

Trapezovy plech cena

Obrázek zboží - Hliníkový trapézový. Katalog a ceník trapézových plechů. Materiál, Síla 5mm, Síla 7mm. Trapézová krytina T-8. Pozink, 13Kč,. Aluzinek, 14Kč,.


Polyester, 15Kč, - . Navíc trapézové plechy za trvale nejnižší . ALUZINEK 1(přírodní bezbarvý - stříbrná) ( CENA NA VYŽÁDÁNÍ). V barvě ral PElesk (barevný pozinkovaný plech):. Dom a záhrada - Bazos.


Arcelormittal trapézové plechy plechy jsou vyráběny z ocelového plechu, žárově poaluzinkován AIZn, pozinkován Zn, polakován organickými barvami. Satjam okapní plech OP 1se používá jako doplněk ke střešním krytinám a trapézovým . Dále mohou být opařeny některým typem lakované . CENA PŘÍPADNÉ DOPRAVY BUDE NABÍDNUTA DLE MÍSTA DORUČENÍ A OBJEMU OBJEDNÁVKY. Důležitou předností trapézové plechové krytiny je její neohebnost a odolnost daná výškou profilu. TRAPÉZOVÝ PLECH T-Plus.


Trapezovy plech cena

Cena s DPH, Jednotka, Množství požadované, Cena za položku s DPH. CENÍK – Střešní plechové tašky. Hille trapézový plech střešní T-D - 50mm . Na této straně jsou uvedeny maloobchodní ceny modulové střešní tašky a dealerské . Ceny zobrazované zákazníkům po přihlášení.


Vlnité plechy jsou z oceli s . Povrch lesk je ocelový, oboustranně žárově pozinkovaný plech, na pohledové straně s lakem na polyesterové bázi o . Plechy firem BalexMetal, Taborsky. Možnost zobrazení detailního provedení a výpočet. T lak - polyester μm, 1Kč. T lak - polyester μm, 1Kč.


T lak - polyester 25 . Ceníková cena 31Kč. Zobrazit barevné varianty. BUILDEX A získejte bonusové ceny i užitečné informace. Kvalita, rychlost, výhodná cena - střechy Jan Gregor.


Dodávka střešních krytin, zateplení, trapéz , okapových systémů a střešních doplňků . Výsledná cena za konstrukci bez DPH.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky