pátek 20. května 2016

Desky fundermax

Desky fundermax

Jedná se o velkoformátové duromero- vé vysokotlaké lamináty (HPL) podle . Max Interior kompaktní desky rakouského výrobce firmy FunderMax jsou vysokotlaké lamináty (HPL desky ) vyrobené podle ČSN EN 438- typ CGS vhodné pro. Tímto procesem desky získávají charakteristické vlastnosti a jejich povrch nabývá dekorativní barvu či vzor. Desky FUNDERMAX MAX Exterior jsou vyráběny v . Jsou vyráběné v lisech za vysokého tlaku a teploty. Jsou určeny výhradně pro venkovní použití na stavbu provětrávaných . Elima obchod se zabývá prodejem plastů a stavebnin.


Desky fundermax

Nabízíme desky MAX exterior, vhodné pro opláštění fasád a balkonů. Max Exterior se nepoužívají pouze . Jádro desek je ve zvýšené třídě odolnosti vůči . Glasplatten nach Maß - Küchenrückwandglas nach Maß - Glastischplatten nach Maß HPL desky Fundermax. Dalším z provětrávaných fasádních systémů. FUNDERMAX desky jsou plošně lisované desky z přírodních vláken s dekorativními lamináty vyrobenými z melaminu nebo z tvrzených syntetických pryskyřic . Společnost Vink-Plasty s. HPL a kompaktních desek, společností Fundermax.


Projekty s použitím kompaktních desek pro exterier Fundermax Exterior. Dostupnost: objednávkové×. FUNDERMAX INTERIÉR kompaktní desky jsou vysokotlaké lamináty vyrobené podle. SN EN 43 Typ CGF vhodné pro oblast použití s vysokými nároky na.


HPL od firem Fundermax , Formica. Dekorativní lamináty, lamino desky , HPL, umakarty - Bison Consult. Hliníkový montážní systém pro montáž zavěšených odvětraných fasád vyvinutý pro použití cementotřískových, sádrovláknitých, . Fasádní systém hafix. Moderní zahradní domek. Firma FunderMax je výrobcem stejnojmenných kompaktních fasádních desek.


This Pin was discovered by Oldrich Wachtl. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. Dalšími typy výplní jsou desky FUNDERMAX , které lze se skleněnou výplní kombinovat. Lamináty a kompaktní desky.


Ideální materiály s povrchem vysoce odolným proti poškrábání a nárazu. Pracovní desky Fundermax , Cena: Dohodou, Lokalita: Tábor. Jejich kompaktní desky se velmi dobře hodí jako pracovní . Desky jsou odolné proti vlhkosti, poškrábání a otěru.


Kompaktní desky Fundermax. Díky těmto vlastnostem jsou desky Fundermax a Trespa dokonalým materiálem pro úpravu fasád.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky