pondělí 30. května 2016

Jy st y

Jy st y

Sdělovací vnitřní kabely s Al stíněním, polohově stáčené. Nakupte sdělovací kabely SYKFY a JYSTY výhodně online. Oblasti použití : Ve sdělovací a komunikační technice lze pomocí těchto kabelů realizovat například . Zvětšit obrázky - zoom. Tento typ kabelu s elektrostatickým stíněním ( St ) chrání přenosové okruhy proti extrémnímu elektrickému rušení. Vhodné pro pevné uložení, pro vnitřní . St) hliníkem kašírovaná polyesterová fólie s příložným drátem.


Jy st y

Bd skupinové stáčení. INSTALAČNÍ A SBĚRNICOVÉ. Počet drátů (část 1), x. J-Y ( St ) Y 1x2x8mm, EUROALARM spol.


Průřez (na žílu) (část 1), 0. Vaše cena bez DPH: po přihlášení. Kabel pro hlásičové linky EPS. Instalační kabely pro sdělovací zařízení. Použití: K pevnému uložení ve vnitřních prostorách jako instalační kabely pro sdělovací úč ely.


EPS kabelJ-Y(st)Y 2x2x0. Složen ze stočených párů stíněných . K propojení telekomunikačních jednotek uvnitřbudov v suchém nebo vlhkém prostředí, takévenkovním, jestliže je kabel chráněn protipřímému slunečnímu záření . Dostupnost na dotaz MJ M Balení Daň Cena s. Pro zobrazení ceny se přihlašte. Prodejce elektroinstalačního materiálu a svítídel. Vnější průměr kabelu, 1mm. Barva pláště, červená.


Stínění, Al folie, přiložený Cu drát. V provedení s červeným vnějším pláštěm je určen pro požární hlásiče. Statický obal chrání . EZS pro BUS sběrnici 1x2x8mm² jednotková cena je za 100m. JY ( st ) Y -mb Signal cable for measurement, regulation and control applications in low voltage installations.


The metallised foil protects against . Die Abkürzung J steht für Installationsleitung, Y für eine PVC -Adernisolierung, St bedeutet, dass um . Cyber-Kriminellen schutzlos ausgeliefert. SCHUKO PUR Verlängerung 3-Fach Kupplung . Telefonkabel 8x2x6mm JYSTY - Adern - ISDN Fernmeldekabel. Naturstein Marmor TraGrünin rot Light 17x10x1cm getrommelt antik .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky