úterý 31. května 2016

Jyty 7x1

Základní hodnoty typu JQTQ a JYTY. Kód produktu: kabelovny. Konstrukce: Cu jádro (RE) Izolace (PVC), žíly jsou stočeny do duše kabelu Obal (plastová folie) Stínění . Barvy žil: černá číslovaná, žlutozelená. Stačí, když zboží objednáte nejpozději dnes do 13:00. Je určen pro měřící, řídící a automatizační systémy.


Pro zobrazení stavu skladu a ceny se přihlašte! Popis: Prodám stíněný kabel, jednotlivé žíly . Hledaný produkt již není k dispozici. Pokud máte nějaké dotazy, obraťe se prosím na naše zákaznické centrum.


Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Zboží není na dané provozovně . Nově přehlednější a rychlejší. Průmyslové ovládací kabely s plným jádrem. Obvodová izolácia pozostáva z nehydroskopických fólií, tieniacej AI a . PVC plášť je sivej farby. Pokud stavíte dům, pracujete často na zahradě nebo jezdíte stanovat, jistě dobře znáte okamžiky, kdy je přívod energie daleko a vy potřebujete zapojit . Velkoobchod a maloobchod s elektroinstalačním materiálem.


Dodáváme výrobky firmy nkt cables Vrchlabí s. Predaj elektroinštalačného materiálu, káble a vodiče všetkých druhov, elektroinštalačný materiál, blezkozvodný materiál, svietidlá. Aktuální ceny zboží Vám sdělíme na vyžádání. Prosím vložte jej do poptávky. VODIČ JEDNOŽILOVÝ, IZOLACE PVC.


V naší nabídce najdete vodiče, baterie, jističe, a mnoho dalšího. O spoločnosti Profil spoločnosti Všeobecné obchodné podmienky Reklamačný poriadok Systém riadenia kvality Doprava a platba GDPR . JYTY 2xmm, pevně, m, 114.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky