úterý 10. května 2016

Šepsovaná lepenka

Šepsovaná lepenka

Kvalitní šepsovaná lepenka je vyrobena z tvrdého kartonu, následně pak potažena našepsovaným plátnem. Výrobce: Daler-Rowney. Daler Rowney Šepsovaná lepenka simply 20x30cm. Vysoce kvalitní desky z tvrdého kartonu pro umělecké a hobby využití. Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a příslušenství.


Šepsovaná lepenka

Domů Malířské a kreslířské potřeby - Plátna a šepsované lepenky. Malířská plátna a šepsované lepenky pro umělce, akryl, olej i pro decoupage, mixmedia, malování, koláže. Je vhodné pro malbu, akrylovými a olejovými barvami. Je levnější alternativou plátna . Canvas boards) je velmi oblíbené pro svou jednoduchost, nízkou cenu a protože je skladnější.


Je běžně využívané nejen . Vyrobte si originální magnet. Balení obsahuje 18ks. CFA Hobby - Lepenka šepsovaná. Popis zboží: velikost: 10x10cm balení: 1ks.


Šepsovaná lepenka

Překlady z češtiny do angličtiny, francouzštiny, němčiny, španělštiny, italštiny, ruštiny, . Tento pin objevil(a) Danka Davi PhDr. Objevujte (a ukládejte) své vlastní piny na Pinterestu. Rámečky, destičky, plátna Plátna, šepsovaná lepenka. V této sekci nebylo nalezeno žádné. Nově přehlednější a . Kategórie: Šepsované lepenky.


Nikto zatiaľ nepridal hodnotenie. EPSOVANÉ PLÁTNO NA DESCE Na 5milimetrové překližce je naklížené jemně zrnité bavlněné šepsované plátno.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky