úterý 17. května 2016

Děrovaný profil

Děrovaný profil

Díky žárovému pozinkovaní mají vyšší odolnost vůči korozi. Jejich využití je při výrobě v zámečnictví a stavebnictví, . Kč s DPH, 4Kč bez DPH. U děrovaných úhelníků je třeba brát v úvahu určitou toleranci výrobce u rozměrů děr. Zejména při sestavovaní regálů může hrát drobná odchylka roli.


Děrovaný profil

Montážní profil LDR rovnoramenný, děrovaný , zinkovaný. Děrovaný úhelník 30x30xmm. Materiál: Pozinkovaná ocel. Popis: 30x30x2mm děrovaný úhelník. Výroba perforovaných profilů.


Performovany_pro_regaly_2. Nesymetrický U profil s lemem. Dostupnost: dodáme do dnů. Sdílejte toto zboží s přáteli . Hydraulický prostřihovací stroj pro děrování za tepla válcovaných IPE profilů.


Kompletní zařízení se skládá z. Pro svůj atraktivní vzhled si děrovaný plech našel cestu i do moderní architektury. MO balení obsahuje: ks vrtaného alu profilu s upevňovacím . K přišroubování nebo přinýtování na kovové stojiny suchých . Connect Thlavní profil FP. Vyrobeno z pozinkované a . Profily otevřené T - L - C - děrované. Otevřený profil L - za tepla válcovaný. Naše firma je specialista na děrované plechy s centrálním skladem v Brně.


Dodáváme a vyrábíme děrované plechy v základních formátech, ve svitcích a dle. BASIC- THERM PVC soklový profil PROFESIONAL pro zateplovací systém - s okapničkou . Nabízíme výrobní sortiment U. Jäkl profil otevřený L - děrovaný. Montáž děrovaného profilu je nezbytná při . WE, 30xšířka rýhy 5. Mevaco plus vyrábí děrované plechy a strukturované plechy a dále žebérkové sítě a. Sortiment doplňují svařované a žebérkové sítě a profily pro tyto materiály. Vlastnosti upínacích profilů : - PVC - v transparentní barvě - k dispozici v . Světelná jednotka, také k umístění na jiné děrované stěny.


Děrovaný profil

Lze rovněž integrovat děrovaný profil k vložení upínacích pásů do dorazu na palety, který tak vytvoří přes 5upínacích možností. Je zde možno 5upínacích .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky