pátek 13. května 2016

Latě cena

Latě cena

Touto dopravou je možné společně se střešními . Ceník stavebního řeziva. Nakupte si u nás dřevěný stavební materiál, jako jsou hranoly, fošny, latě a prkna. Lať střešní x délka 4m. Střešní latě - ceník platný od 1. Modřínová lať x délka 4m cena za kus.


Latě cena

Uvedené ceny a dostupnost zboží jsou platné pro Vámi zvolenou prodejnu OBI. Kdy vám stačí střešní latě 30xa kdy je lepší použít 40x60? Minimální cena za dopravu činí 2Kč bez DPH. Nabízíme střešní latě na nosné konstrukce a jiné využití.


Máme let zkušeností, poradíme, přivezeme. Zjistěte si aktuální cenu latí. Přehledný ceník řeziva s aktuálními skladovými zásobami zde. Fotografie jsou ilustrativní.


Latě - cena za metr běžný. Netříděná prkna - cena za metr . Stavební řezivo a latě , KVH hranoly Nsi. Dřevina, Rozměr, Cena bez DPH , Cena s DPH.


Impregnovaná proti škůdcům a plísním Zabarvení hnědé. Informace k vlastnostem střešních latí , popis, ceny , rozměry. OSB desky, palubky, plotovky, latě , prkna, stavební řezivo, truhlářské řezivo,.


V jednotlivých kategoriích najdete přehledný ceník, kde jsou uvedeny ceny. Jaké trámy na pergolu. Popis: Prodám střešní latě 5x4x510cm v počtu kusů a dále . Vybírejte Smrková konstrukční lať x. Ceny jsou uvedeny bez DPH. Kalkulace střechy - cena materiálu pro střechu a porovnání střešních krytin. Akční cena platí do vyprodání zásob.


Cena řeziva je orientační, skutečná cena jezávislá na aktualních cenách. DPH, cena pri odberu nad 10m 3. Konstrukční latě , 3 5 4-5. Zajišťujeme prodej dřeva - prodáváme řezivo pro krovy - hranoly, latě a trámy.


Prodej řeziva v dobré kvalitě za výhodné ceny - navštivte nás a přesvědčte se. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.


Kompletní a ceník řeziva, latí , palivového dřeva, kůry, štěpky, pilin a úkonů spojených s dřevařským průmyslem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky