úterý 17. května 2016

Průmyslové zástěny

Průmyslové zástěny

Vše je zhotovováno na zakázku . Průmyslové zástěny a přepážky. Pevné nebo odhrnovací plachty. Vyrábíme závěsy do hal, dílen a svářoven. Vyjímkou nejsou ani kancelářské prostory nebo místa, kde je . Nabízíme standardizované zástěny do průmyslových provozů, dílen atd. Pracoviště, ochranné zástěny , oplocení.


Jaké je Vaše průmyslové odvětví? Pokud potřebujete v průmyslové hale či v jiných firemních prostorech postavit funkční zástěny z lamino desek, kontaktujte firmu Ploty Kodl, s. Akustické zástěny GZL jsou určeny pro veškeré aplikace technického zařízení. Naše společnost působí v oblasti průmyslového odhlučnění již téměř let. Akustický panel GZT je určen pro průmyslové aplikace a větší rozpon sloupů.


Sprchování v mobilních zařízeních. Díly sprchového boxu DORA jsou . Modifikacemi rozměrů, zástěn a povrchových úprav lze dosáhnout typů boxů. PVC fólie pro galanterní průmysl. Problematiku průmyslového odhlučnění řešíme pomocí RS panelů, ze kterých montujeme protihlukové kabiny, protihlukové zástěny a protihlukové kapotáže.


Protihlukové průmyslové stěny slouží pro eliminování hluku vznikajícího v průmyslové výrobě. Z protihlukových jednotlivých panelů lze vytvořit pracovní box , . Stroje a zařízení pro automobilový průmysl. Ochranné boxy a zástěny. Boční zástěny na pergoly. Nabízíme výrobu protivětrných bočnic a zástěn proti větru, dešti a nepříznivému počasí.


Tyto bočnice v altánu nebo na terasu Vám . Textil pro lehký průmysl. Vysoce funkční a lehké stěny oddělí větší prostory a zabrání únikům tepla, proudění chladného vzduchu a vhodně odfiltrují prach nebo . Produkty k náhlednutí. Lila, 1mm, s plochým ramínkem 3mm, bez příslušenství . Kompaktní a moderní systém průmyslových a kancelářských stěn Treston s. Oddělovací panelové stěny je možno používat jednotlivě, v řadách, nebo v pravých . Výroba a prodej - stany, party stany, textilní haly, montované haly a sklady. Zástěny jsou určeny ke zvýšení účinnosti proudu vzduchu v čistém prostředí. Zabraňují přisávání vzduchu z okolí místnosti a vytvářejí pod cirkulační jednotkou.


Průmyslové zástěny

Svařovací zástěny SINOTEC. Přední Německý výrobce svařovacích zástěn , lamel a vše kolem bezpečnosti všech provozů, kde se svařuje, pálí, brousí atd. Praktický a odolný čtvercový model s dlouhou životností je ideálním řešením pro domácí i průmyslové prostory.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky