pondělí 16. května 2016

Hranol 40x40

Máte jistotu, že se o ně nebudete muset starat. Standardně dodáváme hranoly v barvě hnědé. Výrobca: SVK Farba: Smrek Materiál: Drevo smrek. BSH hranol je hoblovaný sušený hranol , který je lepený z lamel tl.


Díky tomu má dobrou tvarovou stalost a vyšší pevnost než klasický KVH hranol. V obou variantách se jedná o hoblovaný hranol , který je z vysušeného dřeva, má. Na seznam Přidat na seznam. Recyklátový hranol 40xmm ,m,hnědý. KVH - masivní konstrukční dřevo délkově nastavované POUŽITÍ KVH je vhodné pro použití do moderních dřevěných konstrukcí ve stavebnictví i zahradní.


Profily mají vynikající odolnost proti povětrnostním vlivům, vlhkosti, hnilobě, plísním, houbám, cizopasníkům a běžným . KVH hranoly mm jsou používány jako stavební dřevo pro rámové a střešní. KVH hranol je konstrukční stavební dřevo řezané z jehličnanů a spojované na . Katalogové číslo: ew - 042. Cena s DPH: 11Kč.


Konstrukční sušený KVH hranol. NSi - délkově napojované. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Nerezový hranol (jekl), průřez 40xmm, tloušťka mm.


Hranoly a ostatní profily. Dřevěný hranol 40x40. Smrkové hranolky čtyřstranně hoblované 40xmm v SECA profilu. Uvedené ceny jsou bez . Balsový hranol 40x40. Dostupnost: skladem ks.


Hranol 40x40

Máme pre Vás však niekoľko tipov: Skúste sa pozrieť, či nemáte v . Pararellelogram profile. Dekoratívna sviečka Lavender Kiss, hranol online nákup, kúskov. KVH konstrukční hranol smrk JAFHolz mm průmyslová kvalita. Realizační doba: pracovních dnů. Druh sortimentu: hranol.


HRANOL FAZE, KVH KVH 2. Traplast hranol 40x, 0m, hnědý. Je vhodný jako podkladový hranol pro terasy, ale lze použít pro jiné nerůznější účely jako různých druhů oplocení, pergol, . Plastové hranoly, v různých rozměrech a délkách, hnědá barva. Vhodný pro veškeré venkovní projekty, které lze charakterizovat jako bezúdržbové.


Hranol 40x40

Madlo beech buk 40x40xpovrchová úprava hranol masív. Délkově nastavovaný akátový . Model Plast vyrábí více než druhů vytlačovaných profilů Everwood v mnoha barevných variantách, v délkách objednaných.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky