úterý 17. května 2016

Luxol bezbarvý

Luxol bezbarvý

Bezbarvý odstín není vhodný do exteriéru. Typ, povrch a předchozí nátěr dřeva ovlivňují výsledný odstín nátěru, proto doporučujeme provést zkušební nátěr . Nová receptura má vylepšené vlastnosti. Díky obsahu vosků a olejů chrání . Luxol - Nejlevnější barvy laky u nás. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Luxol bezbarvý

Nově přehlednější a rychlejší. Běžná cena ‎: ‎Více informací v tabulce variant Cena vč. Tenkovrstvá lazura, vylepšená receptura.


Vzorkovnice je pouze orientační ! Vyberte si bezbarvý lak v našem e-shopu. Máme dostatečné množství skladem, objednané do dnů. Pro Žamberk a okolí možnost rozvozu. LUXOL Originál AQUA bezbarvý 5L.


Ochranná tenkovrstvá lazura pro dekorativní nátěry na dřevo. Okna musíte po opálení pečlivě očistit a pak napustit například bezbarvým Luxolem , aby se vytvořil kotvící nátěr, zaručující dobrou přilnavost dalších vrstev. Přepravní společností: úterý 2. PorovnatDotaz na prodejceOdeslat známému . Xyladecor Podlahový lak je bezbarvý jednosložkový lak na bázi. Používá se v interiéru i exteriéru.


Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. L bezbarvý lak lesklý. M bezbarvý lak matný. K(AlSi Leukoindgo O6) = redukovaná, bezbarvá a.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky