pátek 20. května 2016

Cihelna praha

Cihelna praha

This is a great restaurant with excellent service, food and ambient. V případě zájmu nás kontaktujte hr. Získejte přístup k novinkám, tipům na kulinářské zážitky v Praze a výhodám pro naše stálé zákazníky.


Not an extensive menu but a good choice of freshly prepared dishes from both their main and speciality menus. It is a child friendly restaurant also hosting an informal upstairs lounge seating and often used for private functions. Rezervujte stůl a sbírejte kredity, takhle jednoduché to je! Reviews This is a lovely restaurant located on the river side.


Praha Malá Strana. Užíváme cookies, abychom Vám zajistili nejsnadnější použití našich webových stránek. S použitím cookies souhlasíte! Naše kuchyně je zaměřená na steaky, . The restaurant, in the style. Gurmánská kuchyně v kombinaci s jedním z nejúchvatnějších výhledů v Praze , to je restaurace Hergetova cihelna , situovaná na Malé Straně, přímo na břehu . Jane And George User Profile.


Od pradávna nacházela se v těchto místech hlína vhodná pro výrobu cihel a střešních tašek. Pro kvalitní hlínu tu koncem 18. Battistova cihelna Po dlouhých sedmi letech skončila nákladná rekonstrukce areálu Battistovy cihelny. Co chystá Hergetova cihelna ? Apartment is located in 8m from the centre. Read more than reviews and . Book your hotel in Karlovy Vary.


Locals and visitors come . Beautiful space with view to Charles bridge. Fresh ingredients, the meat was cooked perfectly and the sauces complemented the plate well. View photos and read reviews. Dlouhodobá výstava Město K. Jako první by mělo město vykoupit pozemek . Naše restaurace je situována v lokalitě starého Smíchova.


Cihelna praha

S velmi dobrou dostupností ze stanice Anděl (minuty tramvají nebo minut pěšky). PRAHA Pražská příroda. Kategorie: přírodní památka. Prague Castle, and 1. Cihelna v Bažantnici.


Ochranné pásmo: ochranné pásmo ze zákona, tj.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky