čtvrtek 5. května 2016

Odstraňovač vytvrzené pur pěny

Uzávěr je opatřen aplikačním štětečkem. Před aplikací je vhodné . Speciální přípravek pro odstraňování vytvrzené polyuretanové pěny převážně z nesavých . Prodej odstraňovače PUR . U nás najdete vše co hledáte pro svou stavbu, nebo svůj projekt. Rozpouští zbytky ytvrzené pěny.


Používá se pro odstranění zbytků na předmětech, kde nelze provést odstranění . Odstraňovač objednat online . Porovnat Tisknout Doporučujeme přikoupit Odeslat e-mailem. V sortimentu stavební chemie jsou různé druhy sprej. Výhody:$1Vysoce efektivní$1Snadno použitelný$1Biologicky odbouratelný ( WGK1)$1Téměř bez zápachu, bez obsahu aromatických . NBS pistolí na polyuretanovou pěnu. Nanést odstraňovač aplikačním . Může být použitý na všechny . PUR pěn a příslušenství. Polyuretanové pěny ( PU ). Nízkoexpanzní montážní pěna použitelná v průběhu celé sezóny.


Soudal Čistič polyuretanové. TECHNICKÉ PARAMETRY: Obje1ml. Montážní nízkoexpanzní pěna WINTER 7ml, Den Braven. Když pěna ztuhne, tak se odstraňuje dosti špatně, nejlépe to jde mechanicky a nebo existuje taková pasta, kterou vytvrzenou pěnu nějak naruší . AdaptérFIX-R adaptér na PU trub.


Odstraňovač vytvrzené pur pěny

Zimní maxi trubičková nízkoexpanzní pěna do -°C. Zobrazeno – z položek. Pokud nedošlo k vytvrzení , můžeme k čištění použít čističe Pur pěny. Jednosložková vysoce kvalitní polyuretanová montážní a konstrukční pěna určená pro použití.


Vám unikátní výrobek REMSILC odstraňující rychle a účinně stará silikonová těsnění vč. Vaša cena € bez DPH za 1 . Kč, 16Kč, ks, 3. Uzáver je opatrený aplikačným štetcom.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky