čtvrtek 26. května 2016

Elektrické stavební kolečko

Elektrické stavební kolečko

Motúčko - elektrické stavební kolečko. Skvělý pomocník na každou stavbu a zahradu. Už nebudete muset ztrácet spoustu sil při tlačení . Elektrická kolečka budete asi znát také pod názvem motúčka.


MOTÚČKO - elektrické kolečko. Většinu nárůstu váhy má ale na svědomí elektromotor umístěný v kole, . Už nemusíte ztrácet spoustu sil při tlačení obyčejného . Speciální právě probíhající a časově omezené akce najdete v sekci Akce . Korba l černá tažená k staveb. Kolečko stavební l plné kolo. Pravdou je, že od původního celodřevěného stavebního kolečka se ta dnešní liší.


Nabízíme zapůjčení elektrického kolečka. Hledáte motorové kolečko které Vám usnadní práci nejen na zahradě a na stavbě? Motučko od firmy Bravo je tu právě pro Vás! Současná ruční stavební kolečka , která na našem trhu nabízí desítka. Náhradní korba zahradní kolečko 140l.


Zahradní kolečko 1l Nafukovací kolo. Zápřažný vozík za traktor. Kovové šasi, plastová korba. Jeden myslel, až vymyslel kolečko od trakaře. Když před časem Kvido.


Tak vzniklo motúčko, elektrické stavební kolečko od firmy Isolit-Bravo. Plastové nádoby pro stavební a zahrádkářské účely. Snadno zdolává těžký terén, schody i prudký kopec. Dnes zahradní kolečko. Stavební černé kolečko s plným pryžovým kolem.


Elektrické stavební kolečko

AB - Transportní kolečko s obručí z elastické pryže s hliníkovým středem v kovové konzole. Otočné s brzdou - pryžová obruč - kovová konzola - Kuličkové . Zednické stavební černé kolečko, objem korby l. Na konci kostry na rukojetích jsou plastové držáky . MUCK-TRUCK Zobrazit v plné velikosti. Motorové stavební kolečko Muck truck lze použít při přenášení nákladu na stavbách . V naší nabídce naleznete kolečka jak stavební tak i zahradní o objemech l,.


Zn korba, nosnost 100kg. Dům a zahrada - Prodam kolecko bazar. Vybírejte z inzerátů. Prodám novou korbu na stavební kolečko , 66x75cm. RV korba, nosnost 100kg.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky