úterý 28. dubna 2015

Slehany tmel

Slehany tmel

Extra lehká vyplňovací hmota připravená k okamžitému použití. Má Výbornou přilnavost k podkladu, během . Tam, kde stavba stále pracuje, jako u mnohých panelových domů, nepomůže . ONETIME šlehaný tmel je jedinečný velmi jemný tmel v konzistenci šlehačky, určený k okamžitému použití bez nutnosti následného broušení. Je přetíratelný, nestéká, nepraská, nesmršťuje se. Profesionální jednosložkový šlehaný tmel Onetime má nadýchanou konzistenci šlehačky, je superlehký, bílý, bez zápachu.


Jemná pastovitá hmota se vám bude. Všechny informace o produktu ONETIME Šlehaný tmel 250g, porovnání cen z internetových obchodů, hodnocení a recenze ONETIME Šlehaný tmel 250g. Použití: oprava větších trhlin, prasklin a rohů v interiéru a exteriéru. Podklad: omítka, zdivo, sádrokarton. Vlastnosti: super lehký tmel.


Het 5ml: doručení domů nebo na prodejnu. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Brousitelný tmel pro vyplňování malých i velkých prasklin ve zdivu, betonu, v omítkách apod. Hledáte Šlehaný tmel 400ml?


U nás najdete vše co hledáte pro svou stavbu, nebo svůj projekt. Tmely brousitelné na dřevo, zdivo, kovy, tmely pro speciální účely. Silikonové či akrylátové tmely, Den Braven, Sika, další výrobci. Soudal šlehaný tmel je vyplňovací lehká hmota s výbornou přilnavostí. Oprava prasklin v panelových domech a sádrokartonech nepraská, nesmršťuje se.


Popis: SOUDAL Šlehaný tmel 300ml. Všetky informácie o produkte Tmel, silikón a lepidlo SOUDAL Šlehaný tmel 300g, porovnanie cien z internetových obchodov, hodnotenie a recenzie SOUDAL . SIGA PRO BUFILL je šlehaný tmel vhodný pro interiér i exteriér. Motip Dupli Presto One Time šlehaný tmel. Použití: Superlehký brousitelný tmel pro vyplňování malých i . Jedinečný velmi jemný tmel v konzistenci šlehačky, určený k okamžitému použití bez nutnosti následného broušení.


Slehany tmel

CHARAKTERISTIKA PRODUKTU nestéká, nepraská, nesmršťuje se vhodný pro nanášení v silné vrstvě povrch tmelu se . Speciální superlehký tmel k opravám trhlin, odpadlých rohů v interiéru i exteriéru. Vhodnými podklady jsou omítky, sádrokarton, zdivo, dřevo. Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a příslušenství. Soudal - Šlehaný tmel Vyrovnávání porézních podkladů (omítky, zdivo, dřevo, sádrokarton) v interiéru i exteriéru.


UNIFLEX, tmel či lepidlo určené na tmelení středních a větších nerovností, vynikající přilnavost na většině povrchů, především na kov, ocel, kámen, beton, dřevo . Akrylátový tmel šlehaný 500ml. Při vysychání bez zápachu, s minimálním . Přetíratelná lehká vyplňovací hmota na většinu porchů. PROGOLD Šlehaný tmel platné do: 31. Po aplikaci nepraská.


Slehany tmel Profi 500g. Aktuální novinky a akce.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky