úterý 21. dubna 2015

Hliníkový t profil

Hliníkový t profil

Poznámka: dobrá pevnost a tvarovatelnost . Jsme profesionální T slot hliníkových profilů výrobců v Číně, se specializuje na poskytování vysoce kvalitních přizpůsobených výrobků s nízkou cenou. Upozornění: Délka L je vytvořena řezem pily a dodává se vždy s přídavkem na opracování. T profil, AlMgSi lisovaný T6 3. Pailian Aluminium se zaměřuje na vysoce kvalitní extrudované hliníkové profily více než let v Číně.


Jsme se specializují na hliníkové výlisky hliníku t profilu. Dle požadavků zákazníka dělíme a řežeme ( i pod úhlem), a to již . Expedujeme celé tyče a dělíme profily na délky dle Vašich požadavků. Chcete vidět ceny a podmínky? Zaregistrujte se nyní. Registrovat jako kupující Přihlas se nyní!


AMCO Metall-Service GmbH. Teplota: T3-TPoužití: CNC hliníkový profil. T “ profil , („téčko“) pozinkovaný, Obr. Možnosti řešenízákladů a pokládky dřevěných teras 2. Fasádové profily selekta a heritage-selekta jsou shodné, co se týče materiálu jádra a povrchové textury. Jsme poskytují online nakupování pro kvalitní a odolné hliníkové produkt z velký výběr.


Výrobce, ACARA PRAHA,s. Povrchová úprava, eloxovaná . Hliníkový T - profil. Použitie v stavebníctve, strojárenstve, elektrotechnike. Dobrá obrábateľnosť a zvárateľnosť. Prodejní cena s DPH 336 . Dostupné na objednávku do týdnů.


U- profily , C- profily ,I- profily (nosníky), profily tvaru T , a Z. Zatím nemám účet a chci se zaregistrovat. Breadcrumbs Toggle navigation. For production reasons on the aluminium profiles there are marks about mm from the ends of the profile , due to the contact anodizing process.


Hliníkový t profil

Tento profil je také možné pevně ukotvit k podkladu pomocí speciálních plastových . Spojovací T - profil pro spojení desek tl. Jedná se o výrobek s úsekem T bez vnitřních dutin. LED profil V- vestavný.


Kč za ks (bez DPH 5Kč za ks). V této kategorii naleznete kutilské hliníkové profily průřezu T , U, L. Profily nevyžadují zvláštní údržbu a .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky