úterý 14. dubna 2015

Metráž levně

Výroba tkanin a textilní metráže s atestem kvality pro děti. Slevy se pohybují v rozmezí dvaceti až procent na vybranou metráž. Potištěná a jednobarevná plátna.


Bavlněná plátna metráž. Složení: 1 bavlna . Výprodej látek, metráže. U nás najdete levné látky, metráž za příznivé ceny. Prodej nejen bavlněných látek, dekorační látky, dětské bavlněné látky,látky na patchwork, levné látky metráž , galanterie.


Nabízíme bavlněné levné látky, můžete koupit barevní látky metráž v našem internetovém obchodě. Tmavá khaki LINDOS II. Cena: Kč (EUR). Látky Praha, látky metráž praha, levné látky praha. Metráž - Látky vhodné ke kombinaci na patchwork, závěsy, ubrusy, povlečení, sedáky, kapsáře, přehozy, tašky, polštáře a jinou KREATIVNÍ tvo.


Metráž levně

Chci si udelat doma nejakou zasobicku, kdyz chci neco detem usit, nemam z ceho. Shop bavlněné látky, metráž ,látky pro patchwork,balíčky látek pro patchwork, krajky a další. Internetový obchod na látky dle metráže. Vyberte si látky, metráž , galanterii, střihy a pomůcky pro stylové šití v jednom z našich sedmi obchodů nebo e-shopu. Levné látky máme na jednom místě a to ve slevách.


Kdo by nemiloval výprodej? Kvalitní a přitom levná koupě. Dekoratex vám nabízí levné látky na metráž pro všestranné využití. Na povlak, přehoz či závěs. Zkrášlete svůj domov výhodně!


Metráž levně

Nabízíme oděvní, dětské, dekorační, potahové a speciální látky. Záclony a Dekorační látky v metráži v mnoha barevných provedeních, s motivy i bez. Opravdu velký výběr dekoračních látek na závěsy do celého bytu - obývací pokoj, ložnice, dětské pokoje.


Klasické, moderní i veselé vzory. Takoy - levná látky s potiskem je vhodná pro použití na: polštáře, povlečení, přikrývky, závěsy,. Vybrat si můžete z kompletního vzorníku 6látek.


Látka micro fleece antipilling, Fleece, fleece látka, fleece metráž levně , fleece material, fleece antipilling metráž, fleece metráž velkoobcho micro fleece metráž, . K) Bytové PVC je vhodné do mírně zatížených bytových prostor. Dostupnost: do týdne. Printwell tisková struna PLA, černá, 75mm, 78m, cena za 1m.


V našem e-shopu naleznete nejrůznější druhy metráže jako např. Froté se zátěrem bílá , látka, metráž - ZBYTKY, VÝPRODEJ, SUPER CENA !

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky