pátek 24. dubna 2015

Prodej tramu

Prodej tramu

Výkup a prodej starého dřeva, starých trámů a podlahových desek. Mezi naše služby patří také jejich zpracování tohoto materiálu. Specializujeme se na dřevo z. Hranoly, krokve a fošny. STAVEBNÍ ŘEZIVO - JAKOST STAVBA (znamená více jak I jakost, středové řezivo).


Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Prodej dřeva na pile Cacovická 7 Brno. Vyrábíme dřevo pro dřevostavby, střechy, pergoly, altány, ploty i terasy. Firma Marušík Holz s. Ostravy nabízí dřevo a stavební řezivo v prvotřídní kvalitě.


Nakupujte dřevomateriál přímo od výrobce za skvělé ceny. Individuální přístup ke každému zákazníkovi, dostatečná skladová zásoba nabízeného zboží a . Koupíte u nás stavební, truhlářské i hoblované řezivo. Jsme malá firma, neplatíme management, a proto máme dobré ceny, ale ne na úkor kvality.


Od svého vzniku se firma zabývá zejména nákupem a prodejem palubek, stavebního dřeva a stavebně – truhlářských výrobků ze dřeva, instalací palubkového . Jsme specialisté na prodej dřeva v Hradci Králové a okolí. Trámy ručně opracované tesařskými mistry starých časů. Prkna, hranoly, fošny, trámy a trámky, hoblovaný program, dodávka . Výroba a prodej řeziva pila Ondřejov OSB desky, palubky, plotovky, latě, prkna, stavební řezivo, truhlářské řezivo, nátěrové hmoty, spojovací materiál, KVH a . V současné době se zabýváme i výkupem kulatiny a celých lesních parcel.


Naše společnost je tradiční. Levný prodej dřeva a dalších materiálů v Čelákovicích. Jsme výrobci a prodejci truhlářského, stavebního a palivového řeziva. PRODEJNÍ DOBA Po - ČT 7. Sháníte prodejnu dřeva? Potřebujete stavební řezivo nebo palivové dřevo?


Obraťte se na Pilu Šluknov s. Prodáváme dřevo, realizujeme . Stavební řezivo vyrábíme a dodáváme převážně ze smrkové kulatiny v širokém sortimentu jako jsou stavební prkna, střešní latě, stropní trámy , střešní konstrukce. Jako doplnění našich služeb v oblasti tesařství a stavebnictví jsme zahájili prodej stavebního řeziva a dřeva v Prostějově (výdejní sklad: areál ZD Vrahovice). Stavební materiál pro realizaci dřevostaveb, krovů a střech je nejčastěji volen z borovice nebo smrku.


Dřevo má vysokou odolnost vůči mechanickému zatížení, . My jsme na tuto tradici před více než lety s radostí navázali. Palivo jehličnaté, délka 1-m, , 8Kč. Kvalitní řezivo na roubenky a pro truhláře. Naší specializací je . Pila Lukeš Jilemnice, spolehlivá pilařs.


Prodej tramu

DPH m- jakost II, cena bez DPH m- jakost I, cena bez DPH m- výběr.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky