úterý 28. dubna 2015

Nerez jackel

Nerez jackel

Jedná se o nerezové pravoúhlé trubky. Velmi dobře totiž odolává vodě, vlhkosti, jedlým kyselinám či slabým . Taktéž kontaktní telefon bude v tomto . Měrná jednotka (MJ), m. Cena za MJ, 3Kč bez DPH4Kč vč. Hmotnost za MJ, kg. Jäckel – Profil nerezový uzavřený – čtvercový.


Tento typ ocele nepotrebuje špeciálny. Spoločnosť KÖNIGFRANKSTAHL sa špecializuje na hutnícky materiál a jeho predaj, oceľ a predaj ocele, oceľové profily, rúry a nerez. Ocelový nerezový uzavřený profil, čtvercového tvaru s podélným svárem. Povrchová úprava - broušený na zrno 240.


Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší . Náhodný leptaný vzor, nerez.


Hledání (v aktuální kategorii) . Zakázková výroba a svařování z nerezové oceli,hliníku. Komínové těleso (za příplatek, bude v PD): nerez trojplášť, plochá . Trubka štvorcová elektricky zváraná zo zliatiny AISI304. Austenitická chróm niklová oceľ je najpoužívanejším druhom antikorového . Panel je spojen s podstavcem šrouby vycházející z nerez.


Nerezový jakel štvorec. Ohýbání betonářské výztuže (roxorů) - třmínky a další tvary dle . Ukončení na jekl 30x30x2. Typ, MJ, Cena bez DPH, Cena s DPH.


Konstrukce – x sloupek zábradlí ocel. Výplň – napínací síť nerez diagonální plocha 5m², vše nerez AISI 31. Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů jekl.


Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Bočnice o nosném rámu 25xJACKEL. Pro pohyb mezí políčky můžete využít klávesy tabulátoru. Reklamní a informační stojan (konstrukce stojanu z Jackel profilů, klaprám ALUMAT 32). Závěsné svítidlo, základna kov, povrch bílá, stínítko opál . POVRCHOVÁ ÚPRAVA kliknite na profil.


Vypalování plazma: -pálení děr, otvorů -pálení, dělení nerez , ocel, železo,. Překrývkou, agnetický sníač, závěsy : závěsy nerez, saozavírač : s kluzný. JACKEL , JEKLY, JAKL -trubky -plechy: hladké, rýhované .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky