pondělí 20. dubna 2015

Praný kačírek

Praný kačírek

Můžeme si ho představit jako malé hladké kulaté oblázky . Prodej kačírku - praný kačírek , různé frakce. V našem sortimentu můžete najít různé druhy kameniva (kačírků). V naší nabídce máme kačírek hned v pěti různých . Praný kačírek je využíván i jako dekorace v . Kvalitní kačírek z našich uhelných skladů. Světlý kačírek splní svou praktickou i dekorační funkci hlavně v záhoncích nebo v okrasných pásech u příjezdových cest. Díky tomu, že náš kačírek je praný , . KAČÍREK PRANÝ , 37-.


Praný kačírek

Nabízíme vysoce kvalitní tříděný i netříděný štěrk ( kačírek ) pod zámkovou dlažbu nebo na výrobu betonu. CEMEX provozuje betonáren v ČR. Plavený kamínek ( kačírek ) - hrubá frakce písku, žlutá barva. Václavice, deponie nebo písku z jiné pískovny dle přání zákazníka.


Dodavatel Cemex San k. Kačírek bílý Kaznějov 16- 22. Použití na zhutnění, nebo k dalšímu zpracování. Oblíbený zahrádkáři na skalky, . Použití: Vhodný do půdních biofiltrů, obsypy vrtaných studní, dětská hřiště, zahradnické účely ( do zahra parků a jezírek), . TK 4-vhodné do dětského hřiště,akvárií a jezírek. Může být jak okrasným, tak i funkčním prvkem zahrady. Vybírat můžete hned z pěti různých frakcích.


Lze jej použít na zahradní jezírka, potůčky, fontány, nebo jako dekorace pro dům a zahradu. Výrobky značky: DEKSTONE. Kalcovský zajišťuje prodej a dopravu materiálu jakým je štěrk, mulčovací kůra, písek či kačírek. Praný oblázek frakce - mm balený v PE po 25kg. Oblázek kačírek praný 4-8mm 25kg.


POUZE VLASTNÍ ODBĚR - nebo doprava po domluvě. Pískovna nabízí písek, kačírek, prodej kameniva, pytlované kamenivo, dopravu písku, kačírku. Praný písek a praný kačírek , štěrkodrť, praný štěrk, posypový . Tento materiál skladem nedržíme,je pouze na objednávku. Položka, Cena bez DPH, Cena vč.


Praný kačírek

Tuna) DK4-bílá, 462. Nabízíme písky, štěrky, přírodní kamenivo ( kačírek ) a lomové drtě různých frakcí. Kamenivo ( kačírek ) Dunaj praný - frakce . Pískovna Klíčany - písek, štěrkopísek, kačírek (Středočeský kraj, Praha).


Naši pískovnu naleznete v Klíčanech u Prahy nedaleko Kralup nad Vltavou, Neratovic či . Kč, 65-Kč, 78-Kč.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky