čtvrtek 30. dubna 2015

Porfix 500x250x200

Vykazují jedinečné mikroklimatické a dobré zvukově-izolační vlastnosti, rychle se s nimi staví a lze je. Příčkovka z bílého pórobetonu. Einheitspreis (ohne die MWSt): 0. Preis (ohne die MWSt): . Priečkovka z bieleho pórobetónu na báze . Predaj stavebného materiálu porfix s výhodnými zľavami.


Porfix 500x250x200

Porfix tvárnice v akciovej cene. Doprava zdarma Dodanie 1-týždne. Nákup bez rizika: dní na vrátenie. PORFIX (P2-480) 200mm, 11€.


Bežná cena s DPH: €. Akcia bez DPH: €. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Cena: Prodejní cena10Kč.


Porfix 500x250x200

Teljesítmény nyilatkozat: . Tento stavební prvek plní funkci ztraceného bednění a je vhodný pro zhotovení nosných překladů nebo zpevňujícího věnce stavby. Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů v kategorii Dům, byt a zahrada: porfix. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na . Jsou vhodné pro zdění v interiéru. Materiál se vyznačuje . Vložky i nosníky absorbují vlhkost shodně a zabezpečují stejný vzhled stropu i . Nalezeno: produktů.


Komizol - oprava strechy, ploché strechy, hydroizolácie, zatepľovanie obytných domov a budov, eshop, požičovňa fasádneho lešenia. Kategorie e-shopu Košík je prázdný. Nabízíme dodávky materiálů za výhodné ceny , při větších objeme.


Porfix 500x250x200

Vybírejte zdivo a zdící prvky od různých výrobců na jednom místě. V PRO-DOMA najdete veškerý sortiment prvků pro vaši stavbu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky