úterý 28. dubna 2015

Kemp pahrbek

Kemp pahrbek

Levné ubytování pro karavanisty, stanování a bungalovy, chatky. Dovolená, firemní akce, svatby i . There are no stories available. A octnete se v jiném světě, v časech minulých. Celková kapacita pro stany a karavany je 1míst, elektrická přípojka, přípojka pitné. Kapacita restaurace v areálu pahrbek je cca 1osob.


Nabízí možnost rychlého občerstvení a . V sobotu jsme podnikli výlet na . Autokempink Strážnice. Ubytování Na Zelnicách. Yelp je zábavný a jednoduchý způsob, jak najít, doporučit a mluvit o tom, co je super a co už tolik ne ve . Z Kroměříže je to nějakých. Dolinky Tschechische . Fotogalerie k příspěvku Cyklovýlet-Zlínsko-6.


Pahrbek Czech Republic Zlin Napajedla. I přes tuto drobnost je kemp opravdu velmi kvalitně vybaven, . Prohlédněte si alba na téma – pahrbek, zámek Napajedla - 26. Zdravotnické a sportovní zázemí. V přístavišti nabízíme klimatizované ubytování.


Kemp pahrbek

Obec: Luhačovice Ulice: Výslunní 400. Okres: Zlín Typ: kemp. Bylo uvedeno nejlepších kempů. Nové chatky s plnohodnotnou výbavou, celodenně otevřený bufet a restaurace . Tábořiště a kemp U Jezu, Račice Vás uvítá v klidném kempu vhodném pro stanování, karavany, autokemping.


Kemp pro ideální dovolenou pro rodiny s dětmi v . Skvělý kemp ,skvělé okolí,skvělý personál,prostě skvělá dovolená. Chatky jsou krásné,protože je to jejich 1. Tak isto tam je kemp a pred troma rokmi tam prenajimali chatky. Images on instagram about pahrbek. Stravování skýtá celá . Na břehu najdete travnatou pláž. Je tu také restaurace a kemp.


Koupání na vlastní nebezpečí. Bungalowsiedlung, Wohnwagenstandplatz, Campingplatz .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky