pondělí 27. dubna 2015

Krizova spojka

Krizova spojka

Ocelová křížová spojka CD - Krovná. Výrobky značky: DK Mont. Spojka CD profilů určena pro montáž křížového, dvouúrovňového . Pro spojení nosných a . Chytrá řešení pro každou instalační firmu.


Krizova spojka

Nakupte stavebniny levně! Máme smluvních skladů po celé ČR, certifikát Ověřeno zákazníky a více jak 24. KK0krížová spojka 1ks. Hodnotenie produktu: Zatiaľ bez hodnotenia.


Při montáži je nutné spojku ohnout na obou stranách. Spojka je opatřena pružnými elementy pro vymezení vůle mezi spojovanými profily. Spojka je používaná pre montáž dvojúrovňového, krížového rastra tvoreného sadrokartónovými, oceľovými profilmi CD 60. Krížová spojka pre CD. Vaše hodnotenie: Na spájanie nosných a základných CD profilov.


Attachment: Krizova - spojka -rovna. Warning: A non-numeric value encountered in . This is an article from our latest GARANT ZeroClamp. Follow the link to see all offers from this advertisement.


Více z kategorie Svěráky. K CD rovná mm. Nákup bez rizika: dní na vrácení. POPIS PRODUKTU: Nosníkovou křížovou spojku používáme pro pravoúhlé spojení nebo kotvení nosníků. AISI 3- leštěný povrch - používá se pro spojení křížících se lan, např.


Všetky informácie o produkte Stavebnica Seva Seva křížová spojka , porovnanie cien z internetových obchodov, hodnotenie a recenzie Seva křížová spojka. Zakázková výroba, obvykle 8- 10 . Křížové spojky jsou úhlově . EXEL Cross Connector - T-konektor - křížová spojka přesně lisovaný díl. Tento konektor slouží pro připojení tyček ke konstrukci akrobatických delta draků . Příčná spojka k můstkům z konektorů RIDERSÉRIE RCM. Masterplan - samonivelační stěrka cementová.


Cena: 22Kč (vč. DPH) Rozměry: cena za 1ks. Dostupnost: Obvykle 7-dní. Vhodné príslušenstvo.


Krizova spojka

Náhradní díl Seva - křížová spojka obsahuje 1dílků, které lze použít pro rozšíření všech typů stavebnic z řady SEVA. Autopot křížový spoj mm, odbočka.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky