středa 29. dubna 2015

Cemix vnitřní štuk

Ruční nanášení ve vnitřním prostředí. Výrobky značky: LB CEMIX. Vápenná štuková omítka. Pro tradiční jemné povrchové úpravy jádrových podkladních omítek.


Průmyslově vyráběný vápenocementový štuk vhodný pro provádění vnějších i vnitřních štukových omítek na jádrové podkladní omítky, event. Tradiční jemné povrchové úpravy jádrových podkladních omítek. Cemix 4mm - Stavebninystastny. Vrchní omítka pro úpravy jádrových podkladních omítek. Omítka štuková vnitřní je vápenný štuk pro tradiční jemné povrchové úpravy jádrových podkladních omítek.


Pro ruční nanášení ve vnitřním prostředí. Cena bez DPH : 10- CZK. Původní cena s DPH: 20- CZK. Zrnitost: (jemný). VNITŘNÍ OMÍTKOVÉ SYSTÉMY NA ZDIVO SILKA.


Povrchové úpravy hladkých betonových podkladů s použitím spojovacího můstku. Technologická přestávka dnů. Vnútorný štuk jemný (0j). Označenie výrobku: 0j. Na tradičné jemné povrchové úpravy jadrových podkladových omietok.


Dostupnost: zboží je dostupné. Určený na ručné nanášanie vo . Realizační doba: pracovních dnů. Přečtěte si k produktům omítky a štuky co nejvíce informací a podrobností.


Cemix vnitřní štuk

Nebyl to ale štuk , nýbrž velejemná omítka, je pevnější a lépe to i vypadá. Z kbelíku stačí po otevření vylít nadbytečnou vodu, jež pouze ochraňuje štuk. Hledáte cemix omitka?


Vnitřní štuk zrnitost mm 0CEMIX kg. Provádíme vnitřní i vnější strojní omítky od firmy CEMIX. Jednosložková suchá vnitřní omítka, pro provádění vnitřních štukových vrstev. Finální vrstva na jádrovou omítku.


Cemix vnitřní štuk

Jednovrstvá omítka strojní a ruční. ROZŠÍŘILI JSME NÁŠ SORTIMENT O SYPKÉ PYTLOVANÉ SMĚSI CEMIX. Zdící lepidlo na pórobeton.


Strojní zpracování ve vnějším i vnitřním prostředí. První vrstva je cca 3mm, štuk je max.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky