středa 22. dubna 2015

Lepidlo cena

Lepidlo cena

Lepidlo na obklady a dlažby nákup a rezervácia v OBI. Bežná cena = Odporúčaná maloobchodná cena. Duvilax expres LS je expresné univerzálne disperzné interiérové lepidlo na drevo s rýchlym zaschnutím spoja. Je určené pre domácnosť, stolárov a modelárov. Cena : € (s DPH).


Lepidlo cena

Univerzálne stavebné lepidlo (C1T). Lepiaca a armovacia stierka Baumit Duocontact. Nákup bez rizika: dní na vrátenie. Interiér a exteriér (13). Den Braven FX lepidlo na obklady a dlažbu Quartz EXTRA kg šedá C2T.


Stavebné obkladové lepidlo Murexin BFK 03. Kvalitné lepidlo na lepenie a stierkovanie Super kleber. Výhodná cena s dopravou zdarma. Na prácu s tvárnicami Porfix odporúčame použiť lepidlo Porfix. Lepicí a stěrkovací lepidlo COMFORT na zateplovací systém.


Mrazuvzdorné lepidlo určené na lepenie stredne a vysoko nasiakavých keramických. Produkt Epoxidové lepidlo Weber. Instruktážní video pokládky dlažby plošné na lepidlo. Vodeodolné, mrazuvzdorné, zušľachtené, hydraulicky tvrdnúce lepidlo , vhodné aj do potravinových prevádzok, so zníženým sklzom a predĺženou dobou . Nie je agresívny k podkladom, je ideálny na lepenie zrkadiel.


Fasádne lepidlo skvelej kvality na lepenie a stierkovanie zatepľovacích systémov z EPS. SUPER cena na fasádne lepidlo od výrobcu KVK. Qucik-mix F-DBK je flexibilné lepidlo na lepenie rôznych typov obkladov a dlažieb do tenkého maltového lôžka vo vonkajšom aj . Dispercoll Djednosložkové polyvinylacetátové disperzní lepidlo na dřevo. Ceníková cena : 1Kč. Známé jako mamutí hovno nebo tekuté hřebíky mamut.


Lepidlo cena

Mamut je vodě odolný a odolá povětrnostním vlivům . Obvyklá dostupnostpracovních dní. Vaše cena bez DPH 14CZK. Tavné lepidlo na bázi termoplastický pryskyřic (EVA) vhodné do automatických olepovaček hran.


Táto murovacie malta ( lepidlo ) je určená pre tenkú škáru pri rovinnom murovaní. Nanáša sa len na rebrá brúsených tehlových tvaroviek v hrúbke mm. DEN BRAVEN INSTAL FIX lepidlo 130ml, jednosložkové, transparentní. PATTEX REPAIR EXPRESS lepidlo 48g, montážní. Je moderní lepidlo na bázi MS polymerů vhodné všude tam, kde je . GUTTAFOAM - lepidlo na polystyren (750ml), 137.


Quick-mix DBK-FAS - lepidlo a armovacia stierka na tepelnoizolačné systémy. Použitie: Vodovzdorné lepidlo na drevo, kde konečná pevnosť zodpovedá požiadavkám normy EN .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky