čtvrtek 16. dubna 2015

Okenní mříž

Okenní mříž

Pohyblivé mříže na balkóny a lodžie. Použití pevných mříží je opravdu velice široké, od zabezpečení lodžií a balkonů v nižší patrech, přes pevné okenní mříže ,. Okenní mříže Okenní mříže. Zabezpečení oken je jednou z často podceňovaných aspektů zabezpečení domu. Přitom podle statistik je víc než případů vlámání se . Společnost TETRA Security s. Nabízíme bezpečnostní mříže na zakázku (dodávky a montáže).


Okenní mříž

Máme různé typy, stačí si vybrat. Poskytujeme záruční i pozáruční servis. Jsou vhodné pro použití v. Popis: železná, dva rozměry, máme více ks viz foto , z rekonstrukce . Stavební pouzdro pro okenní mříž (jednokřídlé nebo dvoukřídlé).


Moderní řešení umožňující spojení bezpečí s estetikou. Tento model je ideální ukázkou . Kované mříže k zajištění objektu. Všechny mříže mimo výroby na zakázku, splňují požadavky bezpečnostní normy ČP. Naše umělecké kovářství nabízí výrobu ručně kovaných okenních a dveřních, dělících mříží, mříží na květinové truhlíky apod. Naše okenní mříž není jen vysoce . Mříže musí plnit zebezpečovací, ale . Tato bezpečnostní mříž se příčlemi je robustní a odolná, aby.


Chcete krásná a bezpečná okna? Bezpečnostní mříže vyrábíme klasické i ozdobné a všechny odpovídají bezpečnostním normám a . Vsaďte na ozdobné mříže do oken , o kterých píšeme na bytdumzahrada. Naše práce můžete vidět po celé Praze i Středočeském kraji. Zabýváme se interiérovými i exteriérovými . Sklepní mříže montujeme do rodinných domů, firemních budov, panelových nebo cihlových domů, kde jsou společné sklepní prostory.


Prodej starožitností, široká nabídka starožitných praktických i dekorativních předmětů. Najděte dodavatele pro téma mříže na okna. Výběr dodavatelů pro oblast Teplice v kategorii mříže na okna z naší databáze.


Okenní mříž

Každé okno je jiné, stejně tak dům, jeho fasáda, styl i okolí. A každá mříž je originál. Klikněte pro zvětšení obrázku schodiště a mříže 010. Mříž je konstrukce, která se skládá z kovových tyčí, pásů nebo profilů, které jsou vzájemně spojené a tvoří spolu ochranné hrazení, nebo výplň okenních nebo . Nůžkové mříže jsou velice kvalitním zabezpečením oken a dveří, které doporučujeme našim klientům pro zabezpečení oken a dveří v rodinných domech, . Brání vniku nezvaných osob dovnitř bytu, ale také útěkům z vnitřních prostor. Vyrábíme kované mříže pevné i otevírávé.


Naše mříže plní funkci estetickou i zabecpečovací. Zobrazit všechny obrázky . Aby mohla mříž odolat vytržení, je žádoucí, aby byla hloubka ukotvení okolo cm .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky