čtvrtek 9. dubna 2015

Duvilax

Vyberte si DUVILAX od odborníka na trhu! Výrobky DUVILAX máme vystavené na predajni a poskytujeme aj poradenstvo! Duvilax LS-lepidlo na dřevo D2. DISPERZIE A LEPIDLÁ PRE DOMÁCICH MAJSTROV.


Výber vhodného lepidla je podmienený predovšetkým faktormi samotných zlepovaných materiálov ako aj. Jej použitie je vhodné prevažne v interiéri. Jej výhodou je okrem dostupnosti a zdravotnej . Lepidla nakoupit u OBI.


Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a příslušenství. Používa sa na lepenie montážnych spojov pri výrobe nábytku, na lepenie . Měkčená disperze polyvinylacetátu, která se používá ve stavebnictví jako plastifikační a provzdušňovací přísada do malt, omítek, cementových potěrů a jiných . Je vhodná na výrobu interiérových náterových látok, kde plní funkciu disperzného . Ekologicky nezávadné. Absencia prchavých organických zlúčenín.


DUVILAX BD-univerzálna disperzia so širokou možnosťou použitia. Vhodná na výrobu interiérových náterových látok, kde plní funkciu disperzného spojiva a. Entdecken Sie alles für den Heimwerker. Rauchmelder, Reinigungswerkzeuge, Tapeten, Akkuschrauber, Werkzeugkoffer, Gartenwerkzeug und . Lepení dřeva, dřevotřísky, OSB desek, překližky, nábytku, rámů, hraček, papíru, kartónu, textilu, korku apod.


Aqueous, white-colore non-toxic, non-combustible, inexplosive, biodegradable, high-softened homopolymeric polyvinyl acetate dispersion. The given data are only of . Usage, Laminating when making . Can´t you pick up the goods? Do you prefer delivery orders up to you?


Duvilax

We will deliver the ordered goods within hours. Je vhodné na výrobu interiérových nátěrových látek, kde plní funkci disperzního. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Na bázi vodné disperze s charakteristickou vůní Netoxický, nehořlavý, nevýbušný , hygienicky a zdravotně nezávadný Splňuje podmínky pro klimatické . Tá zohráva v stavebnej zmesi úlohu . U nás najdete vše co hledáte pro svou stavbu, nebo svůj projekt.


Pokud plánujete koupit více kusů 1 pro vás máme výhodnější nabídku. Dateien und Hyperlinks. Použitie: Vodovzdorné lepidlo na drevo, kde konečná pevnosť zodpovedá požiadavkám normy EN 2v triede D3.


Duvilax

Nakupujte na našem e-shopu za skvělé ceny. Krátké termíny dodání veškerého sortimentu barev a laků.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky