čtvrtek 22. března 2018

Lemovací profily

Lemovací profily

Nabízíme je v materiálech: ocel tř. Doporučujeme povrchové úpravy - žárový . Poradíme Vám s volbou vhodného profilu a na zakázku upravíme rozměr. Spojovací prvky, jako lemovací profily , rohové spojky a záslepky pro lemovací profily , zjednodušují zpracování plechů a sítí. Okamžitý nákup produktu 2Kč bez DPH 3Kč. CB PROFIL vyrábí a dodává trapézové plechy a vlnité plechy, sendvičové panely , hraněné lemovací a výztužné profily , klempířské prvky, spojovací a těsnící . Profily a jekly nakupte online!


Materiál: Typ I polypropylén. Provedení: Černé nebo přírodní. Upozornění: Krycí nebo lemovací profil z. Jako krycí profil uzavírá profilové drážky na ochranu před prachem a nečistotou. Lemovací a výztužné profily. Jako lemovací profil se stranou otevřenou ven slouží k lemování plošných prvků . Společnost je zapsána v obchodním rejstříku u Krajského soudu v Ostravě oddíl C, vložka č. Je PVC lišta určená k zakončení desek ze sádrokartonu nebo sádrovláknitých desek bez dalšího zapracování.


Zajišťuje adekvátní ochranu a trvanlivost hran . Mají velice kvalitní vzhled a jsou k dostání s povrchovou. Umělohmotný profil pro zakrytí drážek profilů nebo k upevnění plošných elementů o síle až 6mm do drážky. Placard lemovací U profil délka m. Používá se pro olemování dolní hrany dveří z materiálu tloušťky mm. Hliník, stříbrný elox. Ukončení hrany SDK desek bez tmelení.


Nové lemovací profily. Važení zákazníci, přinášíme vám nový typ ocelových lemovacích profilů s výškou 115mm. Zaisťuje adekvátnu ochranu a trvanlivosť . Originální příslušenství Kingspan, klempířské prvky,pozinkovane profily.


Hrúbka materiálu: mm. Toto zboží může být vráceno pouze do dnů se zvýšenými skladovacími náklady. Jedná se zvláštní objednávku - pozdější vrácení je vyloučeno. Kruhový lemovací profil - A - Perfora. Nosný lemovací profil - L. Objednací množství: 2. Cena za m bez DPH: Kč.


Lemovací profily

LEMOVACÍ PROFIL K SÁDROKARTONU. Získáte tak opticky hezké napojení dveří, oken a jiných pohledových částí. U-PROFILY NEROVNORAMENNÉ. PVC lemovací profil pro sádrokarton.


Použití pro sádrokatronové konstrukce. Dle speciálních požadavků možná výroba v jiných . Naše hadice, silikony a profily jsou již dlouho dobře zavedené u předních firem v .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky