čtvrtek 29. března 2018

Isover domo

Isover domo

Wärmefämmfilz zur Dämmung der obersten Geschoßdecke durch einfaches Aufrollen in ungenutzten, nicht begangenen Dach- und Schliefböden. Die Lieferung erfolgt in . Bay Kleinanzeigen: Glaswolle Isover, Kleinanzeigen - Jetzt in Hessen finden oder. PACKUNG, TrANsPorT, LAGerUNG.


ISOVER Produktinformation. MW-WL gerollt in PE-Folie mit Tragegriff. Saint Gobain Isover Austria GmbH . Zertifikat: SIO - In alten . Tradičný výrobok zo sklenej vaty (sklenej vlny) teraz s vylepšenými tepelnoizolačnými vlastnosťami.


Anwendung: Isover DOMO. DOMO v novom balení DOMO PLUS. Kvalitná vata za priaznivú cenu pre každého. Vata určená na zeteplenie šikmých striech, zateplenie . Dobra toplotna izolacija i zaštita od hladnoće zimi i toplote leti. Hochwertige Arbeit für Anspruchsvolle Kunden.


Sádrovláknité podlahové dielce Rigidur. Tage Rückgaberecht auch im Markt. Izolace používaná na nepochozí stropní konstrukce, pro zabudování do . Isover Domo Plus je kvalitní tepelná izolace v rolích určená pro zabudování do konstrukcí zavěšených podhledů, k izolaci dutin, do nezatížených a nepochůzích. Jde o pás s polepem, který usnadňuje předevsím zateplení podkroví. Isover Domo je izolační rohož ze skelného vlákna, vhodná na nezatížené izolace , pro zabudování do konstrukcí zavěšených pohledů a příček, na nepochůzí . Vhodná jako výplňová izolace podkroví, podhledů.


Professional solutions always in stock. Sorry, this entry is only available in Slovak. Source from Gipsol s. Pokud plánujete koupit více . Skelná izolace Isover Domo Plus je určena pro zateplení šikmých střech (aplikace mezi a pod krokvemi), . Lambda λD = 0Wm -K -1.


Izolační rolované pásy vyrobené ze skelné plsti Isover. Výroba je založena na metodě rozvlákňování taveniny skla a dalších příměsí a přísad. Název výrobku, Isover DOMO. Typ výrobku, Tepelně izolační materiál. Obrázek výrobku, domo.


Stručný popis výrobku, Role ze . Nem terhelhető üveggyapot filc. Saint-Gobain Construction Products Polska sp. Alkalmazható tetőtér-beépítéseknél szarufák és szelemenek között és alatt, nemjárható padlásfödémek. Nem éghetõ, tûzvédelmi osztálya A1.


Isover domo

Ellenáll a kártevõknek, rágcsálóknak és rovaroknak.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky