úterý 13. března 2018

Cena stk brno

Opakovaná technická prohlídka, 53– Kč. V souladu se zákonem č. Technické prohlídky vozidel. Jednostopá a tříkolová motorová vozidla s celkovou hmotností do 1. LA, LC a LB moped) a přípojných vozidel k nim, 64-. Ať už k nám míříte, protože musíte, nebo se jen chcete ujistit, že je vše v pořádku, čeká na vaše vozidlo . Nabízí kompletní služby stanice technické kontroly. Cena 8Kč včetně DPH k standartním poplatkům za daný úkol.


Cena stk brno

Reviews Zkušenost-nezkušenost. Telefonát zda se zítra mohu dostavit na . Ověřování původu cizích vozidel v . Připravíme vaše vozidlo na STK. Rychlé vyřízení a výhodná cena. Odstraníme technické nedostatky, které by . Pouze autorizovaný Volkswagen servis Vám garantuje použití originálních dílů za nejvýhodnější ceny a vysoce kvalifikovaný a vyškolený tým profesionálů.


Nabídka služeb stanice technické kontroly pro osobní automobily a traktory. Právě proto vám doporučujeme, abyste si našli pár minut a. SEVISNÍ PRÁCE, Cena vč. Ceny za služby mohou být různé.


Cena stk brno

Ceníky jednotlivých stanic technické kontroly jsou k dispozici na webových stránkách společností. Převod vozidel starších 30-ti let. Pro majitele vozidel starších 30ti let ve spolupráci s Veteran Car Clubem Třebíč nabízíme vyhotovení dokladu o uznání testování . V našem areálu je možné dále využít mycí centrum a bistro s drive-in. Zastavte se a nebo jenom přibrzděte! Naše odtahová a silniční služba AsisTrans s. Nabízíme kvalitní služby a příznivé ceny.


Zajistíme za Vás prověrku Vašeho vozu na STK. LÍDL Kuřim Realizace: . Příprava vozu na STK. Kvalitní služby autoservisu za skvělé ceny.


Cena stk brno

Vítejte na stránkách RAŠINO a. Autorizovaný partner Ford. Prodej a servis nových a ojetých vozů. Originální náhradní díly a příslušenství Ford. Váš vůz ihned za co nejvyšší možnou cenu.


Nenecháme vás jet hromadnou dopravou. Kamkoliv v Brně vás odvezeme zdarma. Nedáme vašemu miláčkovi kartáčem. Brno -město nebo z jiného .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky