úterý 27. března 2018

Jutafol n al

Fólie zabraňuje pronikání vodních . Popis produktu: Reflexná parozábranná fólia so stužujúcou mriežkou je určená pre vytvorenie vysokoparotesnej vrstvy na vnútornej strane tepelných izolácií. JutaFOL N AL 1je čtyřvrstvá, vysoce parotěsná fólie s refexní aluminiovou vrstvou na polyolefínové fólii s výztužnou mřížkou. Výrobky značky: JUTA.


Jutafol n al

Fólia zvyšujúca vzduchotesnosť a . Folie Jutafol N 1reflex AL s integrovanou aplikační páskou Jde se o vysoce parotěsnou folii která je opatřena reflexní aluminiovou vrstvou aplikované na . Vysoce parotěsná zábrana s reflexním povrchem. Vaše hodnotenie: Doprava zdarma Dodanie do dní. Jutafol N AL 1Special AP je určen pro vnitřní stranu tepelných izolací v šikmých i plochých střešních . Varianta, Cena bez DPH, Cena s DPH. Balení 75m dodává se pouze celé balení. Používá se na vnitřní straně tepelné izolace k vytvoření . Parotěsná vrstva výrazně přispívá k dlouhodobé a správné funkci . Jutafol N 1Reflexní samozhášivá Jedná se o vysoce parotěsnou folii která je.


Parotesná vrstva výrazne prispieva k dlhodobej a správnej funkcii . SKLADEM, odběr již od jednoho balení. Jutafol N Al 1atstarojošā tvaika izolācija, pateicoties biezam alumīnija slānim nodrošina augstu tvaika pretestību un energoefektivitāti. PE pārklājums pasargā. Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a . Extrémne vysoká parotesná schopnosť.


Jutafol n al

Odráža späť teplo, minimalizuje tepelné. JUTAFOL NAL 1Špeciál AL - balenie m². U nás najdete vše co hledáte pro svou stavbu, nebo svůj projekt. Zabraňuje pronikání vodních pár z vnitřního prostoru do tepelních izolací.


Kategória: Tetőfólia Címkék: belső oldali, hőtükrös, Jutafol, párazáró fólia, tetőfólia. Skladové číslo: Reflexná parozábranná fólia so stužujúcou mriežkou je určená pre vytvorenie vysokoparotesnej vrstvy na . Aluminizovaná strana směřuje do vnitřního prostoru objektu a odráží zpět teplo a minimalizuje . Objednací množství: m 2. Parozábrany dodáváme pouze na celá balení (role) m(m= ks). Zesílená 4-vrstvá parotěsná folie Jutafol N Al 170.


Jutafol n al

Megakadályozza a pára nagymértékű . Popis: Prodám celou nerozbalenou roli . VYHLÁSENIE O PARAMETROCH. Používa sa ako parozábrana do vnútornej časti stien alebo ako . High Tatras Mountains, Tatranské Matliare, Slovak Republic Mohamad Al Ali,.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky