čtvrtek 1. března 2018

Iq park ceník

Ceník iQPARK - různé typy vstupenek. Ceny začínají od 1Kč. Děti do let mají vstup do iQPARKU zdarma. Možné rodinné vstupné.


Subject to change depending on current daily exchange rate. Credit cards are excepted at the box office and also in the restaurant. Hundreds of interactive exhibits on four floors have simple and intuitive controls, allowing even the tiniest researchers to learn the basics of physics and . Zábavní vědecký park u brněnského výstaviště. Kolik stojí vstup do Techmanie? Co je zahrnuto ve vstupence?


Vstupné pro veřejnost od 2. Kreditní balíček pro skupiny. Vhodné pro nákup většího. Liberecký iQPARK , vůbec první science centrum v ČR, zpřístupňuje vědu a techniku i těm nejmenším, a to prostřednictvím více než 2interaktivních exponátů . Hledáte ceník ubytování ve Wellness Hotelu Babylon?


Iq park ceník

Nyní najdete naproti i větší vědecké centrum, libereckou IQLandii. TOBOGA Tongo je zábavní park pro celou rodinu. Hlavní stránka webu Svět techniky Ostrava (Science and Technological Centre Ostrava, STC).


Za prohlídku stojí rozlehlý anglický zámecký park. Dětské oči se rozzáří v Lunaparku, zvídavé nadchne iQpark a iQLANDIE a náročné pobaví Laser Game, XD Theater a. A to zdaleka není vše. Výstava IQ parku Liberec ve Frenštátě se stala skutečným šlágrem. Dzieci do lat, bezpłatnie.


Iq park ceník

Osoby od lat, 1CZK. Studenti: 12CZK. Senioři: 12CZK senioři nad let. Akční nabídka od Vykupto. Reviews Great place to take the kids when the weather is.


IQpark Liberec – vstupné pro dva nebo rodinné. Ilustrativní fotografie v rámci celého MO ceníku. IQ ONE (bez obsahu PVC). Cenovou nabídku a poradenství poskytujeme zcela zdarma.


Iq park ceník

Pošlete nám svoji představu a my vám vypracujeme zcela nezávaznou kalkulaci a plán . Hotel Babylon je pro děti ráj a má více než 4pokojů rozdělené do tří částí – Wellness, Business a Family. Aquapark, lunapark, IQ park. Budova má bezbariérový přístup.


KOMPLETNÍ KONTAKTY A CENÍK. Zemi plnou her, zábavy, stromů, zvířat a dětské fantazie najdete v Milovicích nad Labem. Jedinečný zábavně-naučný park na ploše hektarů našel inspiraci v . Parking : Moto-caravans and camping vehicles for sojourn purpose are allowed only for Users on annual berthing and is charged by valid Price list of marina .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky