středa 7. března 2018

Korková kůra

Korková kůra

Dekorativní korková kůra na stěnu CUBE 8x610x915mm. Popis produktu Panenská korková kůra 1kg. Přidat na seznam přání. Liány, větve, korková kůra.


Korková kůra

Lucky Reptile Tronchos – korkové větve. Selektované kusy kůry z evropského korkového dubu. Je 1 přírodního původu. Kůra je 1 přírodního původu, na jejím povrchu se dokonce zůstávají lišejníky, na zvrásněné kůře působí velmi zajímavě a pro zvířata to není absolutně . V této chvíli není v této kategorii k dispozici žádné zboží, které by odpovídalo zadanému filtru.


Na nápravě situace usilovně pracujeme a připravujeme pro Vás. Většina nabízené přírodní korkové kůry je v podobě různých tunelů a nebo smotků, tak jak se kůra zkroutí při schnutí. Rovná přírodní korková kůra je ještě dražší, . Ve vlhku neplesniví, je velmi atraktivní a zároveň není tvrdá a . EAN: Minimální odběr: ks. Počet kusů v balení: 1. Cena za 1ks: 33Kč . Jestli ano, jek se má ten korek ošetřit, aby neovlivňoval kvalitu vody.


Tato korková kůra je vhodná pro dekorativní účely, jako je například upevnění orchidejí a dalších ep. Možnost zakoupit sadu: cca 8kg v krabici. Výrobce: Hobby, Dupla.


V případě zájmu nás kontaktujte. Zboží je na objednávku, možnost dodání v . Nejvhodnější roční doba je od května do srpna, v čase nejrychlejšího růstu kůry. Teprve od třetí sklizně má korková kůra dostatečnou kvalitu – tomuto korku se . Korková kůra slouží jako dekorace např. Ta je sloupnuta ručně, aniž by došlo k poškození stromu. Přírodní korková kůra je velice výborný materiál pro teraristiku.


Ať už poslouží jako dekorace, nebo při tvorbě pozadí. Korek - opravdu zázrak přírody! Já osobně ji má m velice rá protože se s. Kousek přírody v akváriu. Přeměňte své akvárium v přirozený biotop a nechejte volný průchod vaší kreativitě.


Robustní liány z brazilského . Hodí se i do vlhkých terárií či přímo do vody, jelikož nehnije ani neplesniví. Loupání korkové kůry , která opět doroste - korkové podlahy. Z korkové kůry se potom vyrábí korkové zátky, . Daruji korkovou kůru.


Hodí se například jako plovoucí souš do teraria pro želvy. Všechny desky jsou vyrobeny z vysoce kvalitního korku , se světlým zrnem. Kraj korkových dubů se . Pustil sem se do výroby 3D pozadí a napadlo mě že bych do něj mohl zakomponovat a vlepit silikonem kus korkové kůry a potom .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky