středa 14. března 2018

Cysy 5x4

Flexibilné káble s medeným jadrom H05VV-F (CYSY) s PVC izoláciou sú určené pre domáce . Měděný vodič lanovaný 2. Menovité napätie 500V, skúšobné napätie 2kV. Je vhodný aj do vlhkých priestorov na . Po zadaní objednávky vás budeme kontaktovať za účelom potvrdenia ceny. Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu.


Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. CYSY 5x(5Cx4) =H05VV-F 5G4. Nově přehlednější a rychlejší. Kabel s gumovým pláštěm, harmonizovaný, laněné Cu jádro 5x4mm izolace žil z gumové směsi EI vnější černý plášť z gumové směsi EM 2(neopren), . OEM Prodlužovací kabel zásuvky 5m. Produkty SCHUKO nejsou určeny pro použití v ČR, PL a SK.


Jsou určeny pro použití v zemích se systémem SCHUKO. Predaj elektroinštalačného materiálu, káble a vodiče všetkých druhov, elektroinštalačný materiál, blezkozvodný materiál, svietidlá. Velkoobchod Maloobchod v . Doručenie ZDARMA nad 150€.


Výrobca: Draka Kabely, s. Kabely gumové pro mokré a vlhké venkovní i vnitřní prostředí se středním a vyšším mechanickým namáháním. Gumové kabely slouží zejména k pohyblivému . V katalógu nemáme podrobnejšie informácie cysy 5x,5. Nové výsuvné zásuvky . A určitě bych tahal 5-ti žilově, 5x možná by stačilo i 5x. Kábel silový CYKY-J 5x4.


BAREVNÉ ZNAČENÍ VODIČŮ: HNĚDÁ, ČERNÁ, ŠEDÁ, MODRÁ, ŽLUTOZELENÁ KABEL CYKY-J 5xKonstrukce 1. Elektroinstalace popis položky mj. CXKH-R (J) 5xB2s1doranž. Izolačná páska 15mm x 10m, mix farieb, . Nominal thickness of the insulation, diameters. K porovnání Porovnat. CYKY - J, 5x, CYKY 5Cx 100.


Cysy 5x4

Zbývajicich bude uhrazeno do 30-ti dnů po . Podpísal: Ján Piško (vedúci HSÚ). POWER-R (J) 5x,mm2. VV-f (CYlY), h05VV-f ( CYsY ), h03VVh2-f (CYlY). Instalační kabel CYKY-J 5xNemusíte kupovat celé balení, u nás nakoupíte již od 1. Vhodné pro připojení LED zdrojů k přívodu 230V.


Výborná dvojitá izolace chrání vodiče před poškozením, zejména kde je kabel volně . Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů v kategorii Stavební bazar - nářadí, stavebniny: kabel cyky. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky