středa 21. března 2018

Kabel cyky 3x1 5

Kabel cyky 3x1 5

Měděná plná holá jádra 2. U těchto kabelů snadno rozlišíte základní provedení: × mm2 . UV odolný, odolný proti šíření . Určen pro pevné uložení do země, . Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a příslušenství. Nenašli jste vše co zrovna potřebujete? Za skvělé ceny Vám můžeme dodat kompletní elektroinstalační sortiment. Toraka elektro kabely.


Kabel cyky 3x1 5

Uložení silových kabelů a jejich rozvod . Popis: original baleni po 100metrech. Má trojí izolaci složenou z vrchního pláště, vnitřní nehořlavé . Barevné značení žil - C (J) = hnědá - modrá . Oblast využití, Interiér. Průřez vodičů, mm². Odolný proti UV záření a proti šíření plamene dle ČSN EN . Instalační kabel určený pro pevné uložení ve vnitřních a venkovních prostorech, v zemi, v betonu. Pro zobrazení stavu skladu a ceny se přihlašte!


Vhodný pro pevné uložení ve vnitřních nebo vnějších prostorech, přímo v zemi nebo v betonu. Doba dodání (od obdržení platby): 2-dny;. CYKY-J 3x5mm Cu kabel. Baterie, akumulátory, nabíječky, síťové kabely. DOPRAVNÉ- mimo smotku do . Silový kabel pro pevné uložení v otevřeném prostoru nebo pod omítkou.


Naše cena bez DPH ‎: ‎1Kč Naše cena s DPH ( ) ‎: ‎1Kč norma pro značení kabelů cyky – Seznam. Označení kabelu : : 3A info. Dostupnost: 100 . Běžně se dělá zásuvka na plynový kotel a třeba na běžný bojler 3x1. Izolace (PVC), žíly stočené do . Důležité je aby měl správné jištění cca 10A. Kabel je odolný proti UV záření a. Kabely a vodiče pro instalaci nejenom ve vaší domácnosti.


Do tohoto sortimentu patří kabely cyky , cykylo a jiné vodiče. Kulatý silový kabel vyrobený v ČR. Výrobce: Česká výroba.


Kabel cyky 3x1 5

DDS-1Y-18M ELEKTROMĚR MECHANICKÝ DIN JEDNOFÁZOVÝ JEDNOTARIF 45A. Kč Uvedená cena je bez DPH.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky