pátek 16. března 2018

Asfaltová opravná stěrka

Asfaltová opravná stěrka

Hotová plastická bitumenová hmota ve formě pasty, vysoce modifikovaná syntetickým kaučukem, obsahuje . Oprava poškozených míst a vyplňování úbytků střešních krytin, místní utěsnění hydroizolace. U nás najdete vše co hledáte pro svou stavbu, nebo svůj projekt. Opravná asfaltová stěrka DenBit U Den Braven je elastická bitumenová hmota modifikovaná syntetickým kaučukem pastovité konzistence. Limit pro odběr: Odběr výrobků Den Braven (kategorie Den Braven) v . Nákup bez rizika: dní na vrácení. Stěrka asfaltová opravná DenBit U 5kg.


Jaký je rozdíl mezi bitumenovými stěrkami a asfaltovými lepenkami (IPA)? Kdy jsou stěrky lepší a proč. DenBit U - asfaltová opravná stěrka kg Již hotová plastická bitumenová hmota ve formě pasty, vysoce modifikovaná syntetickým kaučukem, obsahuje.


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Je hotová plastická bitúmenová hmota vo forme pasty, hotová k priamemu použitiu, modifikovaná syntetickým kaučukom, s obsahom výstužných vlákien a . Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Druh podkladu: Beton, zdivo, omítky, krytiny a oplechování, sádrové podklady, lepenka a materiály na bitumenové bázi, např. Výrobky značky: DEN BRAVEN.


Plastická bitúmenová hmota vo forme pasty, . Stránky letáků zobrazujeme s přehlednými náhledy. Obsahuje vyztužující . Použití ve venkovním prostoru budov. Asfaltový penetrační lak DenBit BR – ALP. Výplňová opravná stěrka na beton QUARTZ VÝPLŇ, Finální opravná stěrka na.


Hydroizolační opravná asfaltová stěrka IZOWAX je hotová plastická bitumenová hmota ve . Lepidlo na asfaltové pásy za studena DenBit BON Lepidlo na polystyrén a . Po opravě střechy mi zbyly celé balení. Na videu uvidíte jak si připravit podklad před nivelací. Zbytky asfaltu budou odbroušený a na ně bude aplikovaná opravná hmota.


Asfaltová opravná stěrka

Fotografie výrobků v tomto ceníku a katalogu jsou jen ilustrační a nemusí se vždy shodovat s nabízeným zbožím. Změny cen a tiskové chyby jsou vyhrazeny.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky