pátek 23. března 2018

Hoblík římsovník

Hoblík římsovník

Dřevěný ruční hoblík římsovník. Umožňuje více možností a jemné nastavení břitu nože, který je . Ruční dřevěný hoblík se většinou skládá z dřevěného těla , které je z kvalitního bukového dřeva, plaz (spodní část) hoblíku z habrového . Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a příslušenství. Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu.


Hoblík římsovník

Tělo hoblíku: bukové. HSS oceli a dřevěným klínem. Kvalitní zboží ihned k odeslání. Hoblík římsovník 27mm - bezkonkurenční cena. Prověřený prodejce s dlouholetou tradicí.


Telo hoblíka: Hrabové drevo. Použitie: Na zhobľovanie ríms, zárubní dverí a okenných rámov, profilových rohov a hrán. Pro tuto opravu je ideální koupit si obyčejný ruční hoblík zvaný římsovník. Na rozdíl od klasického hoblíku má břit po celé šířce, takže hobluje až . E-shop nářadí, řemeslnických potřeb Karlovy Vary a Plzeň.


Skvělé ceny, rychlé dodání. DPH 23Kč Vaše cena s DPH 2Kč. HOBLÍK ŘÍMSOVNÍK - Maister. Slouží k vyhoblování drážek nebo polodrážek, zhoblování říms, zárubní dveří a okeních rámů, . Stanley, 1-12- Zobrazit v plné velikosti.


Pro zobrazení informací je nutné být přihlášený. Malý hoblík římsovník č. Edward Preston and Sons s moderními funkcemi WoodRiver. Charakteristika: Ruční dřevěný hoblík. Doprodej z důvodu částečně zkorodovaného nože.


Technická specifikace. Pokud je možný výběr z více barevných provedení, uveďte prosím Vaši volbu do . Dostupnost: Skladem méně než 10. Cena uvedena vždy za jednotku. CLASSIC standard nůž - ALDOSHOP CZ. Kód zboží, Název zboží, Cena, Stav, Počet kusů.


Kč, Objednávka (– týdny) . Doporučte známému Zeptejte se prodejce. U nás máte také jistotu, že v případě . Kategorie: Hoblíky cidiče. PROTECO - hoblík římsovník 18mm 97.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky