úterý 13. března 2018

Jak vykostit králíka

Pěkné naučné video, jak vykostit králíka bez zbytečné ztráty masa. Takto získaný plát se hodí především na různé rolády, ovšem dá se použít i na řízky a další . Dobrý den, neměl byste, prosím, někdo polopatický návo jak šikovně vykostit králíka třeba na řízky? Aby to maso nebylo na drobné kousky. Your browser does not currently recognize any of the video formats available.


Click here to visit our frequently asked questions about HTMLvideo. Bohužel neznám ve svém okolí řezníka, který by naporcoval a vykostil králíka. Tak si vezmeme zástěru, vykosťovací nůž a pustíme do toho. Počet videí: nalezaná videa. Jak vykostit králičí stehno Přehrát video.


Praktický postup krok za krokem . Abychom jej však mohli naplnit, musíme ho nejdříve vykostit. Králík po Jesenicku Jak šmakuje. Porcování králíka - Roman Paulus.


Naučte se ho naporcovat tak, abyste využili každý kousek. Foodblogerka Anna Grosmanová vám ukáže, jak. Králičí maso je nízkotučné a téměř bez cholesterolu.


Jeho příprava není složitá, nicméně je důležité dávat pozor, aby maso zůstalo i po tepelné úpravě šťavnaté. Zdravím, tak jsem dělala už dvakrát vaši roládu z králíka a všem moc chutnala, je opravdu výborná, akorát vykostit králíka je dost pracné. Vykostěné králičí stehno připomíná kapsu, . Máme pro Vás jednoduchý návo jak si snadno a jednoduše naporcovat králíka. Položte králíka na jeho záda a uchopte jednu zadní nohu. Festival naučí vykostit králíky či upéct štrůdl.


Jak vykostit králíka

Brno - Pálenka z oskoruše a moruše, koláče z hradní pece a štrúdl jako od pratety. I na takové speciality . Potřebujete:zadní stehna králíka , česnek, sůl, strouhanka, mouka, vejce, olej nebo sádlo na. Stehna vykostíme a mírně naklepeme, abychom přetrhali blány. Mrkev oškrabáme a nakrájíme na kostičky a nasypeme na králíka , podlijeme vodou. Vykoštěný plát z obou stran.


Zadní nohy a hřbet králíka vykostíme , mírně naklepeme, osolíme, potřeme . Maso odblaníme a můžeme i vykostit. Na másle zpěníme cibuli, přidáme osolené a opepřené porce králíka a osmahneme. Mezitím na slanině dusíme nakrájené . K nejoblíbenějším částem patří stehna, která se pečou, lze je konfitovat nebo vykostit a připravit jako řízky. Nejznámější úpravou je u nás zřejmě králík na .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky