čtvrtek 8. března 2018

Dřevostavba 4 kk

Vyberte si mezi projekty rodinných domů dřevostavby s variantou na klíč nebo hrubá stavba. Filtrujte podle ceny, dispozice, bungalov nebo na patro. Cena stavby na dokončení ‎: ‎2. DPH Stavitel domu ‎: ‎MORAVSKÉ DŘEVOSTAVBY s. Dřevostavby na klíč na se zárukou kvality.


Dřevostavba 4 kk

Bungalov na klíč Nemo nabízí ideální řešení pro celou rodinu. Referenční video zobrazuje výhody proč stavět dřevostavby a bungalovy se společností HappyBuilding. Představujeme novou řadu dřevostaveb. Nízkoenergetické zděné domy a dřevostavby na klíč. Jsme pro Vás pravým partnerem.


Tento dům si zamilují všichni, co rádi vylétnou do přírody, ať jsou kdekoliv. Zastavěná plocha: 2m. Užitná plocha: 15m. Certikované dřevostavby nextHouse.


Dřevostavba 4 kk

Přízemní RODINNÝ DŮM PRO AŽ ČLENNOU RODINU. Nabízíme dřevostavby na klíč nebo v jiných stupních provedení. Rodinný dům Fasthome je. Po celé ČR - výhodně.


Dispozičně je chalupa SMRK řešena i pro více náročné 4. Svými rozměry je vhodná pro . Moravské dřevostavby s. OSTRAVSKÉ DŘEVOSTAVBY - zastoupení DOMY D. Stavba rodinných domů Orcan Group. Dům Tesera – 4kk Moderní dům s jednoduchým a nadčasovým designem vhodný do nízké . Základy nejsou nutné a výstavba trvá jen pár dní. Vhodné jako chata nebo do kempů.


Dřevostavba 4 kk

Nabízíme k výstavbě bungalovy - finančně dostupné a levné dřevostavby do 1. Likes, Comments - Planujemestavbu. Vybírejte z naší nabídky bungalovů nebo . Máme certifikace pro výstavbu dřevostaveb na českém i evropském trhu. Také myslím, že to nejde.


Právě stavíme dřevostavbu 150m2. Firmy pouze konstrukce, střecha, okna, beton (anhydrit) a to je asi vše. Celková užitková plocha, 9m 2. Výška hřebene střechy, ,m.


Stavíme dřevostavby systémem difuzně otevřených stěn. Novinky ze světa dřevostaveb. BYDLENÍ V LITOMĚŘICÍCH. NÍZKOENERGETICKÉ DOMY NA BÁZI DŘEVOSTAVBY. Naší specializací jsou dřevostavby.


Vybrat si můžete z našeho katalogu (rodinné domy, bungalov) nebo vám . Montované domy, nízkoenergetické domy, nízkoenergetické dřevostavby. Dodávka stěnových panelů, Materiál, Cena.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky