pátek 25. srpna 2017

Wigodecor

Wigodecor

Tenkovrstvá lazura, vyrobená podle nejnovějších poznatků a norem, ochrana dřeva povětrnosti a plísni. Vrchní odstín je na dubu ,spodní na smrku. Propůjčuje dřevu přirozený . Ochrání vaši dřevěnou terasu minimálně na roky!


Wigodecor

Na deštěm trvale smáčené plochy. Pouze osobní odběr zboží. Olej pro ošetření hlavně modřínových teras a obkladů, dodává se hned v několika pigmentových odstínech.


Skladem jsou odstíny: Stará borovice, MIX a Teak . Holzstruktur zu verdecken. Image, Voskové mořidlo střední dub CIRANOVA 5A 1l. Ochrana dřeva proti škůdcům, hnilobě, povětrnosti a houbám. Produktgruppe, Imprägnierungen auf wässriger . Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Wigodecor

Nově přehlednější a rychlejší. Falešné roubení věrně imituje stavby z masivního dřeva. WIGODECOR DICKSCHICHTLASUR altkiefer 1lt stará . Je vyrobené ze smrkového masivu v různých rozměrech a povrchových úpravách, . Odstraňovač šedého zbarvení. Pro venkovní použití.


Srovnání cen výrobků v eshopech, vyberte si nejlevnější produkty v . K ukotvení k podlaze používáme patky z nerezové oceli. Sikkens Rubbol WP 1BPD. Barvy, laky, potřeby - prodej.


Stavební materiál - prodej. Wigodecor Dunnschichtlasur Eiche 5L.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky