úterý 29. srpna 2017

Vermikulitové desky

Vermikulitové desky

V průmyslu se pro izolaci tepelných . Výrobek neobsahuje minerální vlákna, azbest . Grenamat AS je žáruvzdorná deska vyrobená z expandovaného vermikulitu a speciálního anorganického pojiva, které zabezpečuje vysokou odolnost proti . Na trhu s izolačními materiály se objevila „zaručená“ zpráva, že vermikulitové izolační desky vlivem vlhka a působením vody bobtnají a praskají . Vermikulitové desky SKAMOTEX. Speciálním vermikulitovým deskám nevadí teploty a jsou tak optimální pro využití ve spalovací komoře do některých krbových kamen a vložek. Ve stavebnictví má vermikulit široké použití v podobě nehořlavých, protipožárních a izolačních desek. GRENAMAT - náhražka šamotu. Tyto desky jsou zdravotně nezávadné, vysoce trvanlivé, . Vysokoteplotní izolační desky na bázi expandovaného vermikulitu a anorganic- kých pojiv.


Vermikulitové desky

Materiál neobsahuje azbest a organické látky. Výroba speciálních sálavých a konstrukčních desek pro krbové . Pro lepení vermikulitových desek a desek k dalším materiálům. Tepelné izolační desky lze lepit k sobě či je . Tyto vermikulitové desky jdou velice dobře opracovávat ručním nářadím, jako je ruční pilka, rašple, pilník. Zákazník má možnost jednoduché výroby vlastních . Vysoce kvalitní žáruvzdorné desky do topeniště. Nabízený sortiment zahrnuje: THERMAX ECO.


Stavebně izolační vermikulitové desky pro stavbu krbů a izolaci kamen, sporáků a komínů. AMOTOVÉ a VERMIKULITOVÉ DESKY. Prodáváme tažené šamotové desky vhodné pro vyzdívky kamen a krbů. Tradiční český výrobce vermikulitových protipožárních, nehořlavých, žáruvzdorných a izolačních materiálů a kuchyňských a nábytkových dvířek, desek s . Některé jsou prasklé. Výhodou je nízká prašnost a zdravotní nezávadnost při zpracování.


Vermikulitové desky

Nejideálnější jako náhrada za šamotové cihly v topeništi kamen nebo krbových vložek. Výhodou vermikulitové desky je její jednoduchá opracovatelnost běžnými dřevoobráběcími nástroji a možnost snadné povrchové úpravy. Nabízíme malty, omítky, izolační materiály, lepidla, liaporové tvarovky, kouřovody, komponenty vzduchotechniky, ventilační mřížky, izolační desky a jiná chytrá . Izolační desky krbu slouží primárně k izolací stěn domu, ke kterým je krb postaven. V naší nabídce naleznete hladké šamotové desky, cihly a rádiusy různých velikostí v. Protipožární materiály Grenamat. WPC Grenadeck a Grenafence.


Při ručním řezání nemotorovými nástroji je Grenatherm stejně jako ostatní vermikulitové desky téměř bezprašný. Desky s vysokým leskem Grenagloss. Vzniklé „piliny“ jsou těžké.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky