úterý 22. srpna 2017

Kačírek cena

Ceny různých frakcí kačírku. Kompletní ceník vám zašleme na vyžádání. Tento typ kačírku je vhodný posypový materiál, slouží i jako příměs do. Cena bez DPH, Cena s DPH.


Praný kačírek nabízíme ve třech velikostních frakcích. Tvoří jej drobné valounky. Poradíme Vám s uhlím a stavebninami . V rámci komplexního prodeje písků a drceného kameniva přímo poskytujeme nákladní autodopravu na vámi určené místo za přijatelné ceny. Nízké ceny kvalitních sypkých materiálů.


Z jednoho 25kg pytle se pokryje cca 5mna výšku 3cm. Dodáváme písky, štěrky a recykláty v různých cenách. Na stránce naleznete podrobný ceník písků a šterků a recyklátů.


Kontaktuje Odpady Hřebík. Nabízíme vysoce kvalitní tříděný i netříděný štěrk ( kačírek ) pod zámkovou dlažbu nebo na výrobu. Stavební eshop a půjčovna.


Kačírek , lom Kaznějov, 4-8. Velikost zrn – mm. Bratčice, okres Brno-venkov. Lomový kámen a drcené kamenivo . Tuna) DK4-bílá, 462.


Kč (minimální množství 9mcenu při odběru menšího množství Vám sdělí dispečink). Potřebujete dovézt stavební materiál ? SIEGL vám doveze písek, štěrk, beton, kačírek a zeminu. Ceník dovozu materiálů zde. Mulčovací kůra, písek, štěrk, kačírek autodoprava Vaníček - Příbram.


Lze jej použít na zahradní jezírka, potůčky, fontány, nebo jako dekorace pro dům a zahradu. Uvedené ceny jsou včetně DPH. Použijte podrobné vyhledávaní při hledání vašeho produktu.


Kačírek cena

Vyplňte potřebná pole a tím docílíte přesného výsledku. Vhodné pro posyp cest, zhutnění cest a jako posypový materiál. Máme k dispozici kačírek , červené pálené kamenivo, zelený kámen, bílý vápenec , kámen GNEIS, ale také. Písek tříděný, t, 3900. Najdou využitÍ okolo domů, v zahradách, na cestách, okrasných skalkách, okrajích a dnech zahradních jezírek.


Používají se i ve stavebnictví. BIG-BAG (1t.) Pytel 25kg. DRCENÉ KAMENIVO – KAČÍRKY. Drcené kamenivo – kačírek. Prodejní cena bez DPH.


Kačírek cena

Všechny uvedené ceny jsou v českých korunách vč. DRŤ - mm pod zámkovou dlažbu. Dodavatel Cemex San k. U nás nakoupíte písek, štěrky, cement za výhodné ceny.


Náš Pekelník je vám k dispozici naložit a odvést štěrk, kačírek anebo písek. Na přání uhlí dovezeme,.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky