středa 30. srpna 2017

Pomocné relé

Pomocné relé

Pomocné ovládání osvětlení, signalizace, . Je určeno ke spínání většího výkonu (zátěže), posílení či „rozmnožení“ kontaktů stávajícího zařízení. Určená na spínanie väčšieho výkonu záťaže, posilnenie či rozmnoženie kontaktov existujúceho zariadenia. Kostenlose Lieferung für viele Artikel! Slouží jako posílení či rozmnožení kontaktů stávajícího zařízení.


Vlastnosti: stav výstupu indikuje . Používa sa pre pomocné ovládanie osvetlenia, signalizácie, reléových stavadiel, bojlerov, HDO atď. Spínacie napätie: 12. Název výrobce ELKO EP Kód produktu . Ovládání běžným vypínačem. Zobrazenie cien a objednanie tovaru je možné len pre registrovaných a prihlásených užívateľov.


Relé FINDER lze použít k galvanickému oddělení výstupů z EPS. Preložiť slovo „jemné pomocné relé “ zo slovenčiny do nemčiny. Upozornenie: Návody stiahnuté zo stránok nemusia vždy plne zodpovedať vlastnostiam výrobku.


Pomocné relé

Preto používajte vždy návod dodaný s . SALUS RM-16A pomocné relé 16A. VS308K - červená Relé pomocné - 3x přepínací (červená) v obchodech na Zboží. Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a . Relé 12V na 230V - pomocné relé FINDER.


Zustand: Neuer Artikel. Achtung: Letzte verfügbare Teile! Specializovaný obchod DSTechnik. Relé RP 7mají elektromagnet se sklopnou kotvou, který je konstruován pro stejnosměrné nebo střídavé napájení.


Elektromagnet sestává ze jha s jádrem, . ISTIČE-CHRÁNIČE- RELÉ -ZDROJE. FUNKCE: Modul pomocného relé RM-16A spíná a rozpíná obvod. Rozšiřuje možnosti výstupního kontatu zařízení.


Zde jsou některé příklady ap. Popis Tento přístroj může být použit jako reléový adaptér pro ovládání přídavné akustické . Nebyl vybrán žádný obrázek. Reálná podoba výrobku se může lišit. Salus RM-16A je pomocené relé , ktoré spína a rozpína obvod.


Je vhodné napríklad pre pripojenie spotrebiča s väčším výkonom, ako dovoľuje relé v termostate. Univerzálne pomocné RELÉ , Sieťové a zálohovacie zdroje, adaptéry, trafo, napájacie moduly, stabilizované regulovateľné zdroje sietovy zdroj,trafo,adapter. A prepínací, 1-modul modrá.


Má jeden přepínací kontakt, signalizaci . A Indikace výstupu: Ano Barva . Power relays modular type VS.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky