pátek 18. srpna 2017

Ara hyacintový cena

Dobrý den prodam páreček papoušků z rodinných důvodů cena tis. Inzerát byl odebran z oblíbených. Ara Ararauna na dokrmení. Prodám samičku papouška Žako Kongo. Peří má tmavě kobaltovou barvu, na obličeji jsou dvě holé oblasti.


Ara hyacintový cena

Oči a spodní stranu zobáku zdobí žlutý pruh. Papoušek ara hyacintový. Rozmnožit ary hyacintové není vůbec nic jednoduchého. Vždyť jenom fakt, že mláďata se . Anodorhynchus hyacinthinus. Více informací o symbolické adopci najdete na stránce Jak pomoci?


Nejdražší jsou ara hyacintový a kakadu palmový, jejich ceny se mohou . Aktuální cena ptáků odchovaných v zajetí se pohybuje mezi . Jedná se o největší druh papouška na světě. Má kobaltově modré peří, mohutný černý zobák, zářivě žlutý lysý . Hrnek - ara hyacintový. Z inteligentnějších papoušků je nejžádanější žako, jeho cena se. Z nich je nejčastěji chovaný ara ararauna, jehož cena se pohybuje.


Také papouška, jako je např. Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tímto souhlasíte. Celníci zabavili papoušků v ceně přes milion korun. Fotoaparát: Canon EOS 5D Mark IV tělo.


ARA HYACINT PAPAGAJE. Je to nielenže najväčší druh papagája na svete s celkovou dĺžkou až 1 . Když se papoušek ara začervená, znamená to, že se stydí? Plyšový papoušek ara hyacintový Kliknutím zobrazíte podrobnosti. Přepočtená cena : EUR.


Ara hyacintový cena

Zvířata do Česka vozili z Portugalska. Nejznámější druhy jsou papoušek ara hyacintový , papoušek ara červený, papoušek ara cena , Alexandr velký a další a další, druhů je nespočet . Ceny se mohou lišit, záleží na kvalitě ptáka ale i na kraji, ve kterém je . Do zlínské zoologické zahrady se po čtyřech dnech vrátil uprchlý vzácný velký papoušek ara hyacintový. Směs pro ruční krmení – ara, speciálně pro ary s vyšším obsahem tuku . Cena zboží s DPH: Kč. Anakonda velká empty. Každoroční pravidelný odchov5- mladých.


Rád bych je prodal společně , ale v případě zájmu i jednotlivě.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky