úterý 15. srpna 2017

Plata na mince

Plata na mince

Potřeby pro sběratelé - numismatika - semišová plata na mince. S PRŮHLEDNÝM KRYTEM, barva vínová, celkový rozměr plata 335x223xmm, rozměr políček 42x1mm, celkem políček. Vnější rozměry: 2x 3mm. Mincovní plata můžete uložit do Kufříku na mincovní plata. Sběratelské potřeby SAFE Numismatika - Mince Plata na uložení mincí.


Plato na mince - polí do průměru mm nebo kapsle QUADRUM, ks. Náhradní plata na mince s pravoúhlými přihrádkami různých velikostí. Nabízíme různých variant vhodných do kufříků KO KO6 . Seřadit podle: - vyberte. SEMIŠOVÁ PLATA NA MINCE (TYP PO35) VHODNÉ NA PAMĚTNÍ 2Kč.


Luxusní a odolný kufr na mince Leuchtturm. Kapacita plat, plata jsou již v. Prezentační rámeček na nálezy nebo mince o rozměrech 90x90xmm. Kufríky a platá na pamätné 2€ mince. Ponúkam nové drevené kufríky na uloženie mincových kaziet (paliet, plát). Popis: - prodam od Lindner plata-boxy na mince nebo podobne věci , rozměr . Já mám v plánu si nechat slepit skleněné plato na vltavíny a pod ním je prosvítit,jenže,kdybys to dnes . Hledáte mince na plata ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . Ostatné - mince plata bazár.


Plata na mince

Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Cez 4tisíc užívateľov za deň. Nájdite čo potrebujete vo Vašej . Poptáváme možnost zhotovení variabilních plastových výlisků na mince ve formě plat např. Různé průměry a velikosti . Plata na mince Leichtrum, Cena: 1Kč, Lokalita: České Budějovice. Rozměr plata 223x335mm.


V ceně plata je zahrnut i . Moulton recognized hiBart Mince , one of the local farmers. Jsou lehká a dovolují pohodlnou manipulaci. Prázdna modrá kazeta na mince uložené v prezentačných L plátach alebo v etue , 355 . Oblíbený elegantní box na mince je vyroben z hnědého dřeva s modrou vnitřní úpravou.


Použité obrázky sú ilustračné, pre prípadné ďalšie. Obrázky zdarma z Plata. Peníze, Mince , Srdce, Rublů, Eur, Hrstka. ENCAP a mnoho dalších.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky