pátek 25. srpna 2017

Podlážky na haki lešení

Podlážky na haki lešení

Přijedu si platím hotově. Lešení nemusí být úplné. Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů podlážky haki. Nebo zadejte inzerát.


Podlážky na haki lešení

Prodám (atypické) použité podlážky na haki lešení. Inzerát byl odebran. Dřevěné podlážky na trubkové a HAKI lešení. Níže uvádíme tabulku s doporučenými rozměry podlážek podle normy. Haki a trubkové lešení.


Popis: Nabízíme kvalitní dřevěné podlážky na trubkové a HAKI lešení. Vyrobeny dle platných ČSN norem z kvalitního řeziva síly prken . Nalezeno inzerátů. Půjčujeme HAKI lešení , ocelové, rychle stavitelné.


Tento typ lešení je velmi. Volitelné příslušenství které je. Ceny za pronájem malých sad lešení HAKI. Ceny uvedeny za sadu včetně podlážek.


Malé sady HAKI lešení – počty kusů . Pro vaše pohodlí jsme sestavili i typové sady lešení HAKI. Krom toho vás potěšíme lákavými slevami! Kč za sadu včetně podlážek. Prodám nové podlazky na haki lešení rozměr 135x50xcm.


Půjčovna HAKI lešení Brno provozovaná firmou Mikamont. Standardní výška patra je stavěna na m, pole má . Výpočet ceny za pronájem HAKI lešení. Pojízdný podvozek (kola), ks, 6Kč. Podlážky , ks, Kč. Výstupní žebřík m 36ks - Dřevěná podlážka - x m. Jedná se o výrobu lešenářských podlážek k trubkovému a HAKI lešení , ale také různých rozměrů dle požadavku zákazníka.


V případě zájmu kontaktujte naši . Montážní návod je určen pro stavbu dílcového lešení HAKI IV, které odpovídá ČSN. Kč bez DPH za sadu včetně podlážek bez patek, zábradlí. Z lešení a podlážek HAKI je snadný přístup k budově, neboť lešení těsně přiléhá.


Podlážky na haki lešení

Díky atypickým dílům, které si rovněž můžete . Co je to haki lešení , a jak se liší od hliníkového lešení?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky