pondělí 28. srpna 2017

Dřevo za odvoz

Dřevo za odvoz

Vyberte si co potřebujete z 6aktuálních inzerátů dřevo za odvoz. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším . Prosím jen sms,nebo e-mail: luk. Fošny, pracovní desky, rámy, palubky, desky a jiné dřevo - to vše spadá do kategorie. Dřevo zdarma za pokácení stromu.


Za odvoz prkna a trámy, fošny z přestavby domu, někde jsou hřebíky,. Nabízím suché palivové dřevo cca m³ viz. Drevo je z bourane podlahy. Docela pěkná prkna a trámky.


Je toho na dodávku nebo vozík. Za 5mohu odvezt do vzdálenosti 20km. V dreve jsou hrebiky. Daruji drevo za odvoz. Odběr je možný v pracovní dny od 8. Dobrý den, daruji dřevo za odvoz.


Dřevo za odvoz

TOPNÉ DŘEVO za odvoz – NABÍDKA. Klášter sester Těšitelek nabízí za odvoz dřevo na topení. Jedná se převážně o pařezy s kořeny. Nutný vlastní odvoz. Palivové dřevo za odvoz.


Více info pro případné zájemce na . Praha západ – Ohrobec. Pro topení v krbech, kamnech nebo kotlích je potřeba používat vždy řádně vyschlé dřevo. Pokud bychom topili mokrým nebo čerstvým dřevem , nejenže nám.


Dřevo za odvoz

Potrebuji se zbavit stareho dreva. Vetsinou lakovane, ale hori . Na požádání zašlu foto. Za odvoz daruji větší množství pařezů bříz, třešní, jasanů, ořechu a dalších dřevin.


Do lesa nejezdim, pro mne je to ztrata casu a penez (vozil jsem na voziku za autem ze vzdalenosti cca 5-km). Kupoval jsem (pak) cely nalozeny valnik a ten. Zdarma, za odvoz - inzerce zboží za odvoz , daruji, zdarma. Tento způsob přináší kromě nízké ceny za dřevo několik problémů – jednak. Kdo daruje auto za odvoz, bazoš daruji za odvoz postele litoměřice.


Brno - Královo Pole Mgr. Platby pouze v hotovosti před odvozem dříví. Obce trápí odvoz dřeva — Události v regionech (Ostrava), Lesy ČR řeší. Za poslední rok v MS kraji ubylo z evidence úřadu práce tisíc lidí.


Jaké dřevo mohu brát z lesa zadarmo na otop, je to vůbec možné ? Obecné dotazy čtenářů).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky