úterý 22. srpna 2017

Jyty 2x1

Ovinuto AL lamonovanou fólií 5. Maximální odpor jádra. Informativní průměr kabelu. Vyzvednutí objednávky elektromateriálu možné. JYTY -O 2xKabel sdělovací. Je určen pro měřící, řídící a automatizační systémy.


Instalace je pro pevné uložení, kde se sbíhají silová a datová vedení . Popis zboží JYTY-O 2xsdělovací kabel (ovládací). Kabely jsou určeny v pevném uložení pro měřící, řídící a . Základní hodnoty typu JQTQ a JYTY. Třída reakce na oheň. Průmyslový ovládací kabel s plným jádrem. Poplatek - říznutí kabelu.


Barvy žil: hnědá, modrá. Zvětšit obrázky - zoom. Kabely pro řídící a automatizační systémy elektráren. Minimální odběr 1m. Pro zobrazení stavu skladu a ceny se přihlašte!


Výrobca: ELKOND HHK, a. Pro pevné spojení signálních a ovládacích přístrojů a zaříz. Stínění (laminovaná Al folie s příložným Cu drátem). Obecná poznámka, Instalák. Cena: Kč (Kč s DPH). Počet Produkt bohužel není skladem.


Chcete zaslat potvrzení, až bude produkt opět dostupný? DDS-1Y-18M ELEKTROMĚR MECHANICKÝ DIN JEDNOFÁZOVÝ JEDNOTARIF 45A. Prodej pouze po celém balení ( m ). Zde napište Váš dotaz. Image with code for validation. Technické změny vyhrazeny.


Káble sú určené v pevnom uložení pre meracie, riadiace a automatizačné systémy. Dvojlinka SCAY transparentní s červ. Skladová dostupnost: kusů a více.


PVC plášť je sivej farby. Obvodová izolácia pozostáva z nehydroskopických fólií, tieniacej AI a kopolyméru fólia.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky